Martina Sjödin

om livet och allt annat

21/8-2009

Kategori:

Hej hej.. Nu skrivs det här igen.. Hahah..
Pappa har äntligen tagit och skaffat sig en bärbar dator, men den komma han inte se mkt.. Hahaha.. Inte på helgerna i alla fall.. :D hahaha..
Men, men.. Snart äre skola igen.. Då äre tillbaka till plugg och prov.. haha.. :P Men det är sista året och det känns rätt så skönt.. :P Men ändå inte på något sätt.. Haha..

Ja.. Idag har jag inte gjort nå mkt.. Pappa ha jobbat så ha vare här hemma själv.. :P
Nej, nu hittar jag inte på något mer att skriva.. 

Vi sees.. :D 

Snart slut på denna sommar och åter till skolan..

Kategori:

Hej hej..
Det ha vare lite dåligt skrivet här i bloggen i sommar..  Ledsen för det, ha nästan inte direkt haft någon ork att skriva.
Men nu till hösten blire ändringar på det.. :D
Det är två veckor kvar av sommarlovet, sen äre nian som gäller.. Och oj, oj vad jag inte direkt längtar dit. Ska bli kul att träffa alla igen, men jag är inte överlycklig.
Sover länge nu på morgon, och sen måste man upp tidigt och masa sig till skolan.. Men ett år kvar, sen får jag se vart jag far.. :)

I sommar ha jag i alla fall vare med Linnea lite, så vi ha kört moppe, ridit en tur på islandshästar och en massa annat.. :D  så ha vi firat pappa, han ha fyllt 50 år..
Först i Junsele, där dom som ville sköt lerduvor först sen for vi till Anita och David och grilla och så, sen på kvällen for de flesta på Strömudden men jag for hem.. hehe..
Sen några veckor efter så fira vi han i stugan med Ulf och Birgitta. Men jag var i edsele hos Stina så va inte där förens på kvällen.. Lite drygt att sitta och köra från edsele till stugan.. haha.. :P men jag stanna till nere i sel och plocka ihop lite saker.. :P
Sen så vart det firande när han fyllde år då.. hemma i sel. Det börja med Anita och Frida redan på morgonen, vid 9, jag låg och sov, men vakna när dom kom, så jag masa mig upp och va lite social.. sen rullade det in en och annan under dagen.. Rebecca och Lena räkna att det kom mellan 20-25 personer under dagen och det var mer än pappa hade tänkt sig.. haha.. han trodde att det inte skulle komma  någon.. haha.. :P x)

Sen ha det inte hänt så mkt mer under sommaren.. :)
Men ska ta och fara hem till pappa igen.. :P

vi sees.. :D