Martina Sjödin

om livet och allt annat

26/10-2011

Kategori: Min Vardag

God Morgon..

Onsdag och jag har biologi prov idag.. Jippi.. haha.. :P Men jag tänker mest på att det är
tre dagar kvar till jag och Sara far till Uppsala och hälsar på Helin.. :D Jag får se om det blir någon uppdatering i bloggen då.. man vet aldrig.. haha.. :P Kommer bli skit kul att få träffa Helin igen efter ett år eller kanske mer sen sist vi sågs.. Efter att ha spenderat nästan varenda dag tillsammans känns det så konstigt att inte göra det.. Men vi kommer ha så sjukt roligt i Uppsala.. Jag har själv sagt till Sara att när vi far hem så kommer jag grina ögonen ur mig.. haha.. :P Men det är något jag kommer göra.. Och min hosta börjar gå ner.. Har fått sova några hela nätter nu.. :D

Nej, kort inlägg idag.. Måste göra mig iordning för skolan.. :P

Ha en bra dag.. :D

Hej svejs

//Martina.. :D


Vi tre på skolavslutningen.. :D

21/10-2011

Kategori: Min Vardag

God Morgon.. :)

Härliga Fredag.. Idag ska jag hem och bara njuta av att ännu en vecka är över och att det snart är lov. Nästa vecka och sedan är det ledigt en vecka.. sjuuuukt skönt.. Man kan ju inte börja ett lov bättre än att åka till Uppsala och hälsa på Helin ett par dagar.. Vi komma ha så himla kul.. Shopping, bio, sightseen, ja, jag vet inte alls vad vi ska göra.. Men en sak vet jag.. Det kommer bli dom bästa dagarna på lovet.. :D Jag längtar så mycket så jag nästan spricker.. :D

Igår tror jag att ja somna ganska snabbt jämfört med hur lång tid det kan ta för mig att somna med den här hostan och inatt vakna jag runt ett och hosta som vanligt.. Jag tror jag somna, men det kändes inte som det.. :P Kändes som att jag vakna, hosta, somna fem minuter och sedan hosta lite mer. Men andra gången måste ha varit lite innan min mobil ringde. Så jag sov några timmar i alla fall.. Men jag börjar bli så less på den här hostan så jag tror jag spyr snart.. Ibland vill jag bara sätta mig ner och gråta bara för att jag är så trött, less och frustrerad på den här hostan. Jag kan knappt säga en hel mening utan att rösten försvinner och jag måste hosta.. Usch..

Men jag ska inte klaga så mycket.. Tror jag har klagat nog mycket på min hosta här på bloggen..

Nu ska jag ta och göra mig iordning och sedan gå till skolan.. Börjar klockan 10 nu.. Har typ körskolan, men det är teorin.. :P eller hur man ska förklara det.. jag kör ingen bil i alla fall.. hahaha.. :)

Ha en bra fredag..

Hej svejs

//Martina


Blev bild på Dollar igen.. Han är ju bara för fin ibland.. haha.. :P

18/10-2011

Kategori: Min Vardag

Hej hej..

Förlåt för min dåliga uppdatering, men jag har inte mått som man ska den senaste veckan.. Har hostat som en galning.. Ibland har nog mina lungor varit på väg upp också.. Sovit dåligt har jag gjort också.. Vaknat högst tre gånger per natt av hostan.. För det mesta klockan tolv, klockan tre och sedan runt sex. Inatt blev det bara runt klockan tre.. Så jag hoppas den är på väg att försvinna nu..

I helgen var det Meåfors som gällde. Och fredagen bjöd på skratt utan dess like. Jag med min hosta trodde jag skulle dö.. haha.. När jag skrattar så bryter ett host anfall ut och man kunde helt enkelt inte låta bli att skratta så det blev många hosanfall den kvällen.. men kul som sjutton var den.. haha.. :P Jag kanske måste berätta vad som hände.. haha.. :P

Anders Markemo kom över och hade med sig en kompis från Stockholm, Jakob. Jakob har varit hos oss förut också, men förra året tror jag det var. Köket var inte klart, men jag tror dom höll på med att sätta upp stommarna till skåpen, så det låg en massa wellpap på golvet. Ja, hur som helst, alla hade varit inne i lilla huset och helt plötsligt hade Jakob varit försvunnen. Några trodde han gått hem. Men Anders (mammas anders då alltså) gick ut i huset med en ficklampa och kika. Vem hittar inte sovandes på wellpappen? jo Jakob. haha.. då hade han somnat inne i köket på wellpappen.. Herregud va kul.. Inte hade det gått att väcka honom heller.. Men i alla fall.. Anders M, Jakob och Robin Strömkvist kom till oss i fredags. Det blev fia spel och när fia spelet kommer fram då är det blodigt allvar.. Jakob var helt galet rolig. Jag tror vi alla skratta så tårarna spruta. Han skulle ha mig till att sjunga också.. Men det går nog aldrig.. Inte när jag är så här sjuk.. Då går det absolut inte.. :P Jag gick och la mig efter Idol utröstningen och det där Idol Extra eller vad det heter.

I lördags kom en barndomsvän till Anders. och i söndags satt jag bara framför tvn i nattlinne och mjukisbyxor.. :P Det var riktigt skönt kan jag säga.. :P Det var min helg de.. :) Relativt lugn helg.. :P

Nej, nu ska jag plugga lite mer och sedan gå ner till tvättis igen.. :P

Hej svejs..

//Martina.. :D


Blev en bild på valp Dollar och hans bror.. :D Ååh.. Jag saknar Dollar pluttighet. Han var så liiiiten och så gullig.. Nu är han stor, med världens längsta ben och en galning. Men han äger ändå en stor plats i hjärtat på mig.. :D

Sjuk...

Kategori: Min Vardag

Hej hej..

Idag har jag varit hemma från skolan.. Har blivit sjuk, förkyld.. I helgen har jag varit yr, trött och allmänt seg.. Imorse var jag fortfarande lite yr och ont i huvudet hade jag.. Så bestämde mig för att stanna hemma.. Men det är mycket bättre nu efter en alvedon och lite vila.. Så det blir skola imorron..
Idag har jag inte gjort så mycket.. Tittade klart på första säsongen av Merlin.. Tror jag ska börja på andra ikväll eller så fort jag är klar med lite skolarbete som jag måste göra.. :)

Nej, om jag ska sätta igång med engelska läxan.. Ju snabbare jag gör dem desto snabbare blir jag klar och desto mer Merlin kan jag se.. haha.. :P ;)

Hej svejs..

//Martina.. :D


Pyjamaströjan och mjukisbyxor.. Det är så det ska vara när man är sjuk.. haha.. :P

Dålig Uppdatering

Kategori: Min Vardag

Förlåt.. Dålig uppdatering, ja jag vet.. haha.. :P Har haft mycket att göra och lite ork till bloggen.. läxor upp till öronen just nu.. :P Har många kommande prov dom närmsta veckorna innan det blir lov.. :)
Men imorgon är det fredag igen och då är det hemresa till Sel som väntar.. :) Tänk att det redan är fredag.. Helt sjukt vad fort det går nu för tiden.. I helgen ska jag försöka läsa en bok på engelskan.. Har knappt läst den och den ska vara utläst om bara npgon vecka.. haha.. ops.. blev inte riktigt som jag tänkt mig.. ;)

Har inte gjort så mycket idag.. Hade tänkt mig en massa saker som jag skulle göra.. Men så fort man kommer hem så är all ork och motivation som bortblåst.. Satte mig med första säsongen på Merlin igen och blev fast där ett tag. haha.. det ska få bli min godnatt saga ikväll också.. xD så skönt att börja 11.50 på fredagar.. men vecka 42 blir det klockan 10, eftersom jag ska börja med körskolan då.. Det är teorin än så länge, vet inte när körlektionerna kommer igång.. snart hoppas jag.. har planerat att ta körkortet till sommarn.. haha.. eller hösten.. det ska bli nästa år i alla fall.. ;) haha..

Nej, nu ska jag krypa ner i pyjamasen och plocka ihop och börja titta på Merlin igen..

God natt

//Martina..


ÄLSKA!! haha.. Är så glad att säsong tre äntligen kommit igång.. Sitter klistrad vid tvn varje lördag 18.15-19.00
haha.. :P då är det bäst att ingen försöker byta kanal.. haha.. :P