Martina Sjödin

om livet och allt annat

Förvirrad..!!!

Kategori:

Allt är så förvirrande just nu.
Jag vet inte vad jag ska göra.. Om jag ska göra så eller så, vet jag inte.
Det känns som att allt bara blir fel, vad jag är gör, så blir det fel.. Vad ska jag göra för att det inte ska bli fel?
Jag orkar inge längre.. Det räcker för mig.. Jag orkar inte vara förvirrad längre, jag orkar inte känna mig så här, jag orkar inte längre bara.. Det blir aldrig stopp..
Vad ska jag göra utan att det ska bli fel?

Aja.. Skoljoggen idag.. rätt så bra känns de som.. :D
Ska hoppa in i duschen nu..

Hörs.. :D <3

Ett tag sen nu..!!

Kategori:

Hallå.. ja, det var ett tag sen jag skrev ngt här.
Ha inte orkat skriva något.. haha.. :P Men, men..
Det ha inte hänt så mkt.. Praoen va skit kul.
Vi fick göra lite allt möjligt. Typ utfodra djuren, mocka, kratta och så. En dag fick vi följa med och släppa ut tigrarna och Bengt (han som blev biten av tigern) började berätta om olyckan. Typ vart han hade sett tigern och så. De va lite läskit när vi gick runt där i tigerburen innan tigrarna fick komma ut. Typ när han berättade så kändes de som att en tiger skulle komma och hoppa på en när som helst.. haha..
Åsså vare sista dagen så fick vi följa med när de skulle mata tigrarna. De va faktiskt kul. haha..
Saknar alla där på djurparken. Det var verkligen kul, vill dit igen. 

Ja, skolan da.. Ibland blir man verkligen less på en del personer.. Ibland blir man så frustrerad att man bara vill skrika ut en massa j*vla fula ord. Ogillar en viss person i klassen också så det inte är sant.
Varför måste du ljuga så mkt? Man kan aldig lita på dig igen!!! Hur ska man någonsin kunna lita på dig, när du ljuger för en? Jag förstår inte, säg sanningen till oss istället, det går mycket lättare, jag kommer aldrig förlåta dig, eller lita på dig igen. Du måste börja tänka lite på oss andra och inte på dig själv, en liten lögn och det kommer förstöra för dig. Du måste sluta, jag orkar inte nå mer, det händer bara igen, och igen. Det har hänt förut, det händer nu igen. Du måste sluta. Snälla.. Jag vet aldrig om jag någonsin kan förlåta dig, eller ens lita på dig. Tänk dig för, du kan förlora alla runt omkring dig med bara en liten lögn.

Så känner jag just nu till en viss person.
Men den 29 maj far man till Bollnäs och hälsar på systeryster. Hon ska flytta till en annan lägenhet eller nåt sånt, och då ska jag och mamma hjälpa henne.. Komma vara borta till torsdag den 4 juni.. haha.. :P bay, bay skola i några dagar. Skööööönt.. Slippa allt j*vla bråk för en liten stund.. Åsså på torsdag och fredag är vi ledig. Så på torsdagen följer jag med mamma och anders till Sundsvall.. :D

Men ska äta.. vi hörs.. :D

Första dagen på praoen

Kategori:

Halloj..
Idag ha jag haft första dagen på junsle djurpark.. Och oj, gissa om det var kul.. Jag och Paula hade skit kul, även fast vi var tvungen att gå up kl 6 imorse. Skulle vara där kl 7.. :P Fick låna Davids moped, haha.. och de gick ju rätt så bra.. Vi kom iväg och vi kom i tid.. :D
Först vart det en liten rundtur på djurparken, och fick veta lite mer om djuren och så.. Efter det så fick vi mata lite djur typ mini grisar, två lamor och så.. haha.. :P de var ju fler lamor ute, men två stod inne. Så mocka vi lite. Jag och Paula fick mocka ut hos två getter. Allt skulle bort. och det var inte lite heller.  Jag och Paula höll på med det där i någon timme..
Efter det så skulle vi kratta upp i hagen där getterna går, där man får gå in och klappa dom och så. Höll på med det till lunch som vi hade elva, då for jag och Paula till matsalen på skolan och åt, sen for vi runt på byn. Kl 12 började vi igen och kratta klart den där hagen. Då var klockan kanske två eller så. Då hade de fika, och då gick vi runt och knäppte lite kort på kamelerna och åsnorna. Sen kollade vi på när dom mata vargarna, lodjuren och fjällräven.
Efter det försökte de få igång traktorn, efter en stund fick de igång den, så då fick vi hjälpa till att mata alla djuren. De va skit kul, jag och Paula åkte i skopan.. haha.. Sen gjorde vi lite småsaker. Va med kamelerna, rullade lite nät och så.. Sen for vi hem..
Imorgon skulle vi se när de tar ut tigrarna och björnarna.. :D

Men ska ta och göra ngt vettigt nu..

Vi hörs.. :D <3