Martina Sjödin

om livet och allt annat

Ny Kategori: Vägen till Studenten! & Projektarbete

Kategori: Min Vardag

Bestämde mig för att göra två nya kategorier helt så här hux flux..
"Vägen till Studenten!" ja, jag skriver väl om våra äventyr det här sista året helt enkelt.. Hela vägen genom hemska prov till galna studentfester och sedan enda fram till dagen då vi tar studenten.. :D
"Projektarbete" hörs väl så själva namnet.. Jag slänger in nåt inlägg lite då och då om hur det går i vårat projektarbete. Målet är att bli klar till jul.. vi får se hur det går.. :)
 
//Martina

Längsta dagen

Kategori: Min Vardag

Ja, usch vilken lång dag det här har varit.. Jag var helt slut körd sista lektionen.. Onsdagar är verkligen den längsta dagen men då kan jag trösta mig med att imorgon är det torsdag och jag börjar inte förrän klockan 12 och på fredag har jag bara en lektion på morgonen.. :D :D Tummarna upp.. :P Imorgon ska jag tvätta och sedan iväg på ett Zumba pass. Idag ska jag bara lata mig och läs lite böcker.. Håller på med två böcker samtidigt nu..
"Frankenstein" (svenska uppgift) en av de mest deprimerande böcker jag läst.. Inte alls som filmversionen.. Bara jämmer och elände i den boken.. Jag läser även en engelsk bok, "What happened to goodbye?" av Sarah Dessen. Faktiskt väldigt bra.. :D Sarah Dessen ligger verkligen bland mina favorit författare.. :)
 
Diska sedan sätta sig och försöka plöja genom "Frankenstein" som tagit mig hela sommaren.. Inte okej för att vara jag.. Den är på 200 sidor också och det är inte mycket om man jämför med vad jag brukar läsa.. Deprimerande.. Jajemän..
 
 
Ha en trevlig onsdag kväll.. :D
 
//Martina

Jag lever, jag är tillbaka.. ^^

Kategori: Min Vardag

Hej!
Återupptar min bloggning här.. Vi har nog lagt ner den där bloggen på devote.. :P Men vi kom iväg till
Abisko och det var en resa för sig.. 11 timmar tågresa med Josefin är en historia för sig.. Men kul hade vi och vi lärde oss jätte mycket.. Berättar om den någon annan dag eftersom vi har fått berätta den nog många gånger.. ;)
 

Bild från Abisko.. Vi hade fin utsikt från Biblioteket där vi spenderade mycket tid.
 
Jag har börjat tredje året på gymnasiet nu och det känns helt sjukt.. Till sommaren tar jag studenten och ska iväg till Högskolan.. Jag vill gärna åka utomlands och plugga, har hittat en skola i London med veterinärslinjen som jag gärna vill gå eftersom det är lättare att komma in utomlands än här i Sverige.. :P Men först trean, vilket kommer bli AWESOME!! Än så länge är det lugnt men det är väl bara lugnet före stormen antar jag.
 
I sommar har jag inte gjort så mycket. Hade två veckors praktik hos Fjällveterinären i Strömsund, vilket var bland det roligaste jag gjort. Var lite smått förvirrad ibland, ett nytt ställe och visste inte vart allt var, men när de två veckorna var slut hade jag börjat lära mig allt.. :P Jag och Josefin var som sagt upp till Abisko och jag fick massa frågor om varför vi åkte till den lilla byn mitt i ingenstans typ men som sagt vi var på forskningsstationen och historien om vad som hände och vad vi gjorde kommer en annan gång.. :P
 
Nu har jag nyss kommit hem från Golds Gym här i Sollefteå. Har skaffat mig ett gym kort och då får jag gå på alla gruppträningar de har på gymmet, får dock inte använda gymmet men jag vill hellre hålla på med Zumba eller SH-Bam som jag testade idag för första gången vilket var JÄTTE roligt.. Har ni chansen att testa SH-Bam någon gång så gör det. Det är som Zumba men med mycket fler olika dansstilar. Disco, hip hop, salsa, pop, allt. Zumba är mer latinamerikanska rytmer och danser.. Så det var roligt. SH'Bam är något jag kommer fortsätta med.. :)
 
 
Nu har jag babblat nog länge och duschen väntar..
 
Ha en trevlig tisdag kväll, nu ska jag ladda inför sista säsongen av House som börjar ikväll.. :)
 
//Martina