Martina Sjödin

om livet och allt annat

28/10-2010

Kategori:

hej hej hallå..
Känner mig mer död än levande just nu.. Mina ben vill nästan inte bära upp mig.. haha.. :P
Hade Cooper test idag, som är ett konditionstest.. Vi sprang typ 2.4 km.. Själv sprang jag på 18 minuter vilket jag är nöjd över, men när jag nästan var tillbaka på skolan vägrade min kropp att springa, men jag sa till mig själv:
"för i helvete Martina, du är snart hemma, nu ska jag faaan spurta hem..." haha.. så peppar jag mig själv.. ;)
Hade även matte prov idag och det gick ju sådär.. Jag hoppas på godkänt i alla fall.. :P
Fick även reda på vårat Samhällsprov och engelska prov i veckan..
På samhällsprovet fick jag VG vilket jag är riktigt nöjd över.. och på engelskan blev det G, men det är bättre än IG i alla fall..
Så länge man är godkänd så är jag nöjd.. Mer krav har jag inte.. Visst, man vill ju ha så högt som möjligt, men Godkänd är ju helt okej det också.. Så jag är helt nöjd med mina prov.. ;)
Vad mer??
Far till mamma imorron på eftermiddagen.. Hon slutar fyra så det blir den sena bussen.. ;) Blir där ett par dagar.. :) Har även tänk försöka träna lite mer på lovet än vad jag gjort.. haha.. :P Men vi får se hur det går.. Vad annars ska man göra i Meåfors.. haha.. xD

Nej, nu ska jag kolla på fysiken och även duscha..

Hej svejs..

//Martina.. ;)


Snart får man komma hem till snön om den ligger kvar.. haha.. :D

Vila

Kategori:

Tänk va en liten tupplur kan göra mycket.. Jag har fortfarande ont i huvudet, men är inte lika trött.. :P Nu kan jag ta tag i läxorna som jag inte gjorde förut.. :P Ikväll ska jag bänka mig framför House, men först blir det läxor.. :)

Hej svejs..

//Martina.. ;)

Trött och slut

Kategori:

Det kan man verkligen säga att jag är..
Har ont i huvudet och är trött som en gris.. Har stor lust att krypa ner under täcket och stanna där resten av veckan.. Jag har verkligen ingen ork att göra några läxor.. Men som sagt, det är ett som måste göras.. Har matte prov på torsdag, en engelska läxa till torsdag också, så ska vi läsa en spanska bok på spanskan och den är inte tjock och verkar vara lätt läst, om man kunde förstå vad som står i den.. Så ska vi även låna en bok imorron på engelska.. Och jag har aldrig läst en bok på engelska förut, så vi får se hur det går.. Även om engelska är lättare att förstå än spanska, men ändå.. Har verkligen ingen lust till något.. Usch, usch..
Får tänka på att det är snart lov och då ska jag verkligen vila upp mihg riktigt ordentligt och komma tillbaka till skolan med nya krafter.. :)

Nu ska jag försöka ta tag i läxorna.. :)

Hej svejs..

//Martina.. ;)

Boktips

Kategori:

hej hej..
Tänkte slänga in ett litet inlägg nu innan jag fortsätter med pluggandet..
Lånade två böcker idag på bibblan som är skriven av Magnus Nordin..
"Skuggvarelser" och "Tystnades hus".. dom verkar bra båda två.. Har läst andra böcker av Magnus Nordin som jag tyckte var riktigt bra..

En heter "Prinsessan och Mördaren"



"En ung man hittas vid en soptipp. Han lever, men knappt.
I stockholmsförorten pågår det vanliga livet: Markus är kär i Nina som är kär i Jajje, Teo skiter i skolan och Lenita hänger efter Jajje.
Men vad är det som händer under ytan? Hur nära inpå finns mördaren?"

Kopierade handlingen från internet eftersom jag själv nästan inte minns vad den handla om, men jag minns att den var väldigt bra och att man verkligen blev förvånad när man fick veta vem som var mördaren.. haha.. :P

Den andra hette "Svart Drama"



"Tillsammans med sin gravida mamma och hennes nye kille flyttar Tess, 17, till den sömniga idyllen Fjärlunda. På den nya skolan får hon höra talas om en lärare som sägs spöka där. För tjugofem år sedan omkom han i en explosion i kemisalen under mystiska omständigheter.

   På årsdagen av olyckan skadas Jackie i samma kemisal när en glasbägare fylld med svavelsyra exploderar. Ögonblicket före explosionen får Tess en skymt av en svartklädd man som visar sig i salen. Men är det verkligen den döde läraren? Eller en bedragare? Och varför är det bara Tess som tycks se honom?

   När Tess söker sanningen om den döde läraren blir hon alltmer övertygad om att denne blev mördad?

   "Svart drama" är en rysare om dödlig svartsjuka och bedrägligt rollspel som utspelar sig under några mörka oktoberveckor i en småstad i Värmland."

Även här tog jag handlingen om boken från internet eftersom det var så länge sedan jag läste den..

Men den här var också jätte bra.. Man fastnade mycket lätt för dom här böckerna.. Och jag tror jag har hittat min nya favorit författare.. Men vi får se vad jag säger om "Tystnades Hus" och "Skuggvarelser".. ;)

  


Nej, nu ska jag fortsätta med pluggandet inför provet imorron.. ;)

En vecka kvar och sedan äre lov.. Jag längtar.. haha.. :P

Hej svejs..

//Martina.. ;)

25/10-2010

Kategori:

Hej hej..
Idag är humöret på topp.. haha.. vet inte varför.. Men det känns bara så.. :P
Har nyss tagit mig ett litet städ ryck.. Diskat och dammsugit.. Nu ser lägenheten bra ut igen.. haha.. :P
Och alla mina saker på datorn är tillbaka också.. Eller dom kom tillbaka igår.. Eftersom jag trodde att alla saker var borta laddade jag ner msn igen och när det var klart så stod det att man skulle starta om datorn, så jag gjorde det och sedan när jag tryckte på min användare så var allt tillbaka.. haha.. :P Jag var väldigt förvirrad men ändå glad.. haha.. :P
Så nu är allt tillbaka i sin ordning.. ;)

I helgen hände inte så mycket..
Lördag och söndag var pappa ute och jaga..
På lördags eftermiddagen/kvällen var vi bort till Sture och Gudrun och åt lite smörgåstårta och så..
På söndagen gjorde vi inte så mycket.. Jag satt och läste idrott och hälsa.. Och pappa var ut och leta Tarzan.. xD Han hade väl stuckit en sväng under jakten, sen när han kom hem gjorde vi inte mycket. jag busa med Dollar.. haha.. Och gud va jag har skrattat åt Dollar.. När jag kastade iväg grisen har han farit in i stolar, i väggen, i byrån och halkat omkull flera gånger.. hahaha..
Så det har varit en rolig helg.. :)

Nu ska jag ta och äta lite och sedan gå till skolan.. Var ingen god mat på skolan idag.. haha.. :P

Hej svejs..

//Martina.. ;)


Ja, jag vet.. Han är lite udda.. Måste vara efter alla gånger han slagit huvet i bordet.. xD

Allt är borta!!! :O

Kategori:

Hej hej..
Är riktigt less just nu..
Jag har nyss kommit till Sollefteå..
Det första jag gjorde var att ta fram datorn.. Tänkte jag skulle ha lite musik när jag går och plockar lite här.. Så medan jag väntar på att datorn startar så går jag runt och lägger in kläder i garberoben och så.. Så när jag tryckt på min användare på datorn så är det ingen Dollar som bakrund på datorn.. Utan det är den där "starbakrunden" eller vad jag ska kalla den.. Det står datorns namn och den är ful och allt.. Men i alla fall så måste jag ju sätta mig och kolla vad som är fel.. Så går jag in på mina dokument och klickar på mina bilder, vad ser jag??
INGENTING..
Inga av mina bilder är där, jag klickar på min musik, ingen musik.. Jag klickar vidare på mina dokument.. Ingenting.. Allt är helt spårlöst borta.. Jag är lite sur eller lite jag är skit förbannad, har lust att kast ut datorn genom fönstret, för jag hade lagt in jätte mycket bilder på Dollar och Sam och en massa annat, som jag inte har någon annanstans och jag har tagit bort dom från minneskortet på kameran också för att kunna ha plats med andra bilder..
Eller jag tror jag blev mer chockad över det för att jag har ju inte använt datorn på hela helgen utan jag har använt pappas.. Kan inte fatta vad det är.. Allt som jag någonsin har haft på den här datorn är borta..

Aa, ska titta vidare..

Hej svejs..

//Martina


Som tur finns bilder som jag lagt upp här kvar.. ;) fick bli en bild jag redan lagt upp.. haha.. xD  

23/10-2010

Kategori:

Hej hej.. :)

Var nyss ute en sväng och knäppte lite kort.. :P Dollar följde med ut och är fortfarande ute.. haha.. :P
Vad som händer under resten av dagen vet jag inte än.. Jag ska läsa på till provet på tisdag och sedan vet jag inte.. Är nog ensam hemma ett par timmar till.. :P
Igår gjorde vi inte så mycket.. Vi kika på Idol och sedan gick vi och la oss..
Imorse kom pappa upp med Dollar när han skulle ut i skogen och jaga, och som vanligt kröp Dollar under mitt täcke och la sig och sov där.. haha.. vet inte varför han gör det.. Han har liksom bara börjat göra det.. xD ^.^


Kommer några bilder jag knäppt ute idag.. :)


Dollar.. :)


:)




Tarzan.. :D


Ja, jag har nog inte så mycket mer att berätta.. :)

Hej svejs..

//Martina.. ;)

Dollar 6 månader.. <3

Kategori:

Hihi..
Idag blir Dollar 6 månader.. :D
För en liten, liten stund sen låg han ute i hallen och lekte med Grisen.. Det pep för fullt här.. :P Men han hoppade precis upp i soffan och la sig.. haha.. :P En stunds lek och sedan blir det soffläge.. Precis som det ska vara.. :D
Idag när jag kom hem så möttes jag av Dollar.. haha.. Vi var ute en stund och han fick en av krokodilerna ute.. Och Tarzan fick sitt ben, så efter jag ahde varit och gett Tarzan sitt ben så ser jag att Dollar springer till en buske på framsidan.. Först trodde jag att han skulle krypa under, så jag ropa:
"Dollar det där kommer inte att gå"
Men så höll han på en stund och sedan fattade jag.. Han grävde ner krokodilen.. haha.. :P
Han är bra lustig den där Dollar.. ;)I

Imorgon ska jag och Dollar vara hemma ensamma.. :) Pappa ska ut och jaga en sväng.. :P Jag måste plugga lite.. Har prov på tisdag i Idrott och Hälsa, eller vad man ska säga.. Det handlade om typ våran syresättning och  om konditionsträning.. :P
Ska även ut och knäppa lite kort hade jag tänkt.. Det är bra mycket mer snö här än vad det var i Sollefteå.. Haha.. :P 
Ikväll ska vi kolla på Idol också.. och jag hörde på Förkväll idag att Alice hoppat av.. :O Det var lite överraskande.. Hon var faktiskt riktigt duktig.. Men jag håller fortfarande på Elin, hoppas hon inte åker ut ikväll.. :P

Nej, nu ska jag lägga mig med "Gåtornas Palats" har snart läst ut den och som sagt jag rekomendrar den stark.. Huur bra som helst..
Men, men.. ska ta och se om tvättmaskin är klar och sedan läsa.. haha..

Hej svejs..

//Martina.. ;)


Dollar 6 månader.. :D


Söta Dollar.. :D


Näääe.. Min hund är inte knasig.. ^.^


^ .^


Den här bliden får avsluta inlägget.. :D haha.. :P

20/10-2010

Kategori:

hejsan svejsan.. :P

Idag är den den 20 och det betyder att det är precis en månad kvar tills Stina kommer och bor här med mig i lägenheten.. :P haha.. det ska bli kuuul.. ;) jag längtar.. vad vi ska hitta på vet jag inte.. gå på stan eller nåt. :P
Har inte nog inte mycket mer att berätta..
Jo, det snöade imorse men nu är den borta och jag fick veta idag att det har snöat ganska mycket i Ramsele också.. :(
Jag vill hem.. haha.. :P men två dagar till sedan får jag åka hem.. Till helgen far jag till pappa också.. :D
resten av kvällen blir det till att läsa engelska.. Sedan måste jag ta och diska.. Kanske dra en repa med dammsugaren också.. haha.. :P

Hej svejs..

//Martina.. ;)


Dollar och Tarzan.. :D

19/10-2010

Kategori:

hejsan svejsan.. :D

Tisdag idag och det betyder att House går på tv:n ikväll.. :D
Men fram tills dess blire plugg i engelska.. haha.. :P Prov på torsdag.. sen är det bara nästa vecka kvar med två prov inplanerade, sedan är det LOOV.. underbara ord.. haha.. :P
Under lovet vet jag inte vad som händer.. :P Emily pratade om att vi skulle fira hennes sexton årsdag.. vilket kan bli väldigt trevlans.. haha.. :P
Ja, sen har jag nog inte mycket mer att berätta.. jag måste ta och sätta igång med engelskan.. kan inte sitta här hela kvällen.. haha.. :P

hej svejs.. :P

//Martina.. ;)


Tarzan.. :D

18/10-2010

Kategori:

Hejsan svejsan.. :)

Måndag idag.. :)
Började halv ett och hade tre lektioner.. eller egentligen två, sista lektionen hade vi någon föreläsning om tinnitus.. Det var faktiskt intresant och hon som föreläste var ganska rolig.. :P haha.. :P
Innan skolan idag var jag på Näbbar och Klor och köpte lite små saker till Dollar och Tarzan.. Sen var jag in på ica en sväng och handla lite mat.. :)
Vad resten av kvällen har att bjuda på vet jag inte än.. Jag ska väl antaglingen göra läxor och läsa lite i boken.. haha.. :P


Här är sakerna jag köpte.. Dollar ska få Grisen och dom där två krokodilerna.. :P
Det stora benet ska Tarzan få.. :) Bara för att han inte ska vara utan något.. haha.. :P Är inte grisen söt?? haha.. :P
bara han inte biter sönder den som han gjorde med en boll som han fick förut.. Dagen efter han fått den var jag tvungen att kasta den i soporna.. haha.. :P

Men nu ska jag plocka undan lite och sedan sätta mig med läxor.. :)

Hej svejs..

//Martina.. ;)


Lilla pojken blir 6 månader snart.. :D haha.. <3

Boktips

Kategori:

hej hej.. :)
tänkte att jag skulle lägga in några boktips.. :)

Den första är:

Vampyrens Märke
som är skriven av P.C Cast & Kristin Cast



Den handlar om en tjej som heter Zoey och hon blir märkt och måste flytta till Nattens Hus, vilket är en skola för vampyrer.. När hon kommer dit så upptäcker hon att hon inte är som andra vampyrelever, och kommer aldrig att bli..

Den är verkligen bra och den som gillar vampyrer, spänning och kärlek borde läsa den här.. Det händer alltid något från första sidan till den sista.. Den är en perfekt ungdomsbok..
Vampyrens märke är den första boken i serien House of Night.. Har man läst första måste man läsa dom andra.. ;)

Den andra boken är

Gåtornas Palats
som är skriven av Dan Brown



Den handlar om en topphemlig organisation, NSA (The National Security Agency).
Och när deras oslagbara dator TRANSLTR hittar en kod som den inte kan tyda kallar man in Susan Fletcher som är den bästa kryptonanalytiker. Till slut kommer de fram till att NSA sitter som gisslan och inte med vapen som hot utan med en kod. Två händelsekedjor sätts igång. Susan söker förrädaren inom NSA:s väggar och hennes fästman, David Becker reser till Sevilla i Spaninen, skickad av NSA för att söka reda på en ring som har kodens lösning ingraverad. Snart går det upp för Susan att hon står i en härva av hemligheter och lögner.

Jag har nyss börjat, men tipsar redan om den, för att den är helt enkelt en sådan bok som man måste tipsa om efter bara några kapitel.. Den är väldigt spännande och man kan inte sluta läsa den.. När ett kapitel slutar så måste man fortsätta att läsa för att se vad som händer..

Det var allt för ikväll.. :) Har ni några boktips så är det bara att kommentera.. ;)

Hej svejs.. :D

//Martina.. ;)

17/10-2010

Kategori:

Hejsan Svejsan.. xD

Söndag igen och det betyder hemfärd till Sollefteå.. :D Idag har inte hänt så mycket.. Jag har sutte här inne och mamma och Anders har varit ute och hyvlat och grejat.. :P
Måndag imorron och det betyder början på en ny vecka.. :) Men vi börjar halv ett så det är sovmorgon haha.. ska dra en sväng på stan och leta upp "Näbbar och Klor" och köpa en liten sak till Dollar.. Han blir ju 6 månader på fredag och då måste han ju få något.. och då ska jag köpa något till Tarzan också.. haha.. bara för att han också ska få något.. Mina små killar.. :D
Jag tror det var allt för den här gången.. Hade inte mycket att skriva om idag.. haha.. :P

Hej svejs.. :D

//Martina.. ;)


Tarzan och Hugo.. haha.. :D

Dansfeber

Kategori:

JAAAAA!!!!
Tobbe och Marko tog hem vinnartiteln i Dansfeber.. haha.. :P dom var ju bara för härliga.. haha.. :P
Jag gillade dom.. :P xD


Haha.. :P

Under kvällen hände inte så mycket.. Eller jo, jag sa till mamma att jag tyckte att Pistvakt skulle ha vare med i dansfeber.. Men då sa hon att det skulle ha varit lite orättvist eftersom dom har dansat så mycket.. Så sa hon även att dom har ju också kört Dirty Dancing, och det var föresten Time of My Life låten hette.. haha.. :P men i alla fall så sa hon att det var Eva-Lena och Jan E som dansade. Men då sa jag att det var Olle, men mamma var dö säker på att det var Jan E, men jag gav mig inte heller, för jag visste att det var Olle.. haha.. :P Men gav sig inte, utan sa hela tiden att det var Jan E, så till slut var jag tvungen att googla på det bara för att bevisa vem som hade rätt.. haha.. :P Och vem vare som hade rätt.. Jo jag.. haha.. :P ;)
Vad som händer nu vet jag inte.. :P Ska väl gå och kika på tv en stund till med mamma och Anders.. Känner att det var väldigt varmt här i köket.. haha.. :P

Hej svejs.. :D

//Martina.. ;)

16/10-2010

Kategori:

Hej hej.. :D
Sitter i Meåfors.. Mamma och Anders är ute som vanligt och håller på med huset.. :P Eller nu tror jag dom höll på att hyvla eller nåt sånt.. men i alla fall, så sitter jag här och vet inte vad jag ska göra.. Har skrivit klart min bokredovisning på svenskan och även en berättelse, så nu är dom klar.. Jag har engelskan med mig, men vet inte om jag har orken att göra den.. haha.. :P
Inatt sov jag i alla fall i mitt rum i nya huset.. :D Mamma har gjort det klart och jag älskar det.. :D Bortsett från tapeterna men det är ju bara en liten småsak som man kan ändra på om några år eller så.. Jag menar, jag kommer ju säkert bli less på att ha allt i lila typ och då vill man ju ändra lite.. :P Visst lila är en fin färg, men det är inte min favorit färg.. :P haha.. :P Men men.. det ser i alla fall bra ut och jag är nöjd.. Men jag kan säga att det kändes lite dumt att gå och lägga mig i det där stora huset helt själv när man börjar bli van sin lilla lägenhet i Sollefteå.. Tror nästan att mitt rum är större än själva lägenheten, det känns nästan som så.. :P haha..
Jag sa till mamma igår när vi for från Ramsele att jag inte ville sova i det där stora huset själv.
Hon blev jätte förvånad och sa att hon trodde jag ville det.. Men jag sa:
"Nej, inte själv.. haha.. "
Så på kvällen satt vi och titta på idol.. Sedan blev jag så trött så jag knappt kunde hålla ögonen öppna.. Så börja vi prata om jag skulle sova här i lilla huset eller i stora, och bara för att slippa hålla på och prata med dom längre om det där så sa jag: men skit samma, jag sover i mitt rum.
Och då sa ju mamma att hon kunde följa med mig upp och det fick hon väl göra om hon ville.. Åsså börja Anders om att det är ju ett nytt hus så det finns ju inga spöken..
Jag var jävligt trött och små irriterad och då blev jag ännu mer irriterad och tänkte att jag skiter väl i om det är nytt eller inte.. Jag tror inte ens på spöken.. va tror han att jag är? 5 år eller? 

Ikväll äre Dansfeber också.. :D Har nästan inte sett det, men jag vet att Markolioo och Tobbe Trollkarl är med.. hahaha.. :P Sedan minns jag inte vilka fler som var med.. Men jag tror jag hejar på Markolioo och Tobbe.. haha.. dom gör "Dirty Dancing" den där sista låten.. va var det den hette You're out of my life, eller nåt sånt.. minns inte riktigt vad den hette.. haha.. :P så det ska bli kul.. :P Nej, nu ska jag gå upp på mitt rum och leta efter en bok smo jag kan läsa. Började på en igår kväll och läste ut den imorse.. haha.. :P

Hej svejs.. :D

//Martina.. ;)


Jag och Tarzan.. :D En av mina favorit bilder.. :D

15/10-2010

Kategori:

Hej..
Idag är det fredag, och det var ju meningen att Sara skulle vara med mig just nu, men så igår hade hon fått jätte ont i käken, och idag hade hon väl haft lika ont, så hon var hemma.. Hon hade gått till tandläkaren hemma i Ramsele och sedan hade hon fått fare hit till Sollefteå.. och då tänkte jag "yea, då kan jag åka med henne"
meen så vart det inte.. Hennes lillasyster hade ingen nyckel så hon kom inte in, så dom var tvungen att fara.. Så nu måste jag åka den där tråkiga bussen själv.. -.-''
Gillar inte att åka buss.. haha.. Det går, men jag gillar det inte.. :P
Så nu ska jag packa och sedan inte göra något fram tills bussen går..
Vad som händer i helgen vet jag inte.. :P

Hej svejs.. :)

//Martina

14/10-2010

Kategori:

Jaa..
Det är torsdag och ikväll är jag ledig.. Ikväll tänker jag inte ens tänka på något skolarbete.. Dessutom är jag helt slut efter gympan..
Vi var ute och joggade och gjorde intervaller och jag känner att jag kan springa längre och längre för varje vecka och när vi sprang intervaller så sprang vi på en grusväg som hade lyktstolpar, eller hur man ska förklara det.. Men i alla fall så skulle vi springa två lyktstoplar och gå tillbaka en, springa två och gå tillbaka en, svårt att förklara, men i alla fall så sprang jag varje gång fram tills Jeanette sa att vi skulle tillbaka till skolan igen..
Jag sprang en bit men sedan gick det inge mer.. Så jag gick resten av vägen tillbaka till skolan.. Jag och Nilaarni gick för oss själva och prata om allt mellan himmel och jord.. 
Men som sagt så är jag jävligt stolt över mig själv att jag lyckades med det där.. För andra kanske det låter jätte lätt, men eftersom jag nästan inte tränat någon kondition sen jag sluta fotbollen så är det inte lätt.. Jag har ju varit ute och gått en del, men inte joggat eller nåt sånt.. Så just att jag lyckades springa förbi dom där lyktstolparna, åsså var det uppförsbacke också.. Det var inte någon jätte brant backe men visst tog det emot lite, åsså blåser det riktigt mycket ute också.. Imorse trodde jag att jag skulle blåsa bort när jag gick till skolan.. :P
Men nu är jag riktigt trött istället.. Skulle kunna gå och lägga mig nu.. :P Men måste hoppa in i duschen först.. Sedan kanske jag lägger mig på rygg en stund..

Imorron äre fredag och då far jag till mammis.. :D
Efter skolan imorron ska jag och Sara vara med varandra.. Vi ska gå på stan en sväng.. Hon skulle till sin mamma imorron och det var ju tur, för då kan vi ju åka med varandra.. Men hon slutar tidigare än mig imorron och då tänkte hon ta den tidiga bussen, men jag lyckades övertala henne.. Jag slutar nämligen kl 12 imorron, och bussen går halv ett från busstation, och det tar 20 minuter att gå ner, och jag brukar alltid ha med mig en massa saker hem.. typ datorn och smutstvätt, så istället för att stressa så tar jag den senare bussen istället. och hon hade ett presentkort på Stil så då kan vi ju gå på stan en sväng.. det är roligare att åka buss om man har någon att åka med och vi har aldrig åkt samma buss förut.. När hon har åkt till sin pappa så har jag åkt till mamma och tvärtom.. Men nu var det så precis.. haha.. :P Så det ska bli kul.. :)

Nej, nu ska jag gå och duscha.. :P

Hej Svejs..

//Martina


Tarzan och Dollar.. :D haha.. :)

Snart sprängs mitt huvud

Kategori:

och det är sant..
Jag tror att jag aldrig har känt mig så här tung i huvudet som jag gör nu..
Hela veckan har jag sutte och pluggat dag in och dag ut känns det som.. Har kommit in i en liten rutin..
Kommer hem från skolan runt tio över fyra.. Sätter på tvn och kollar på That's 70 show, till klockan fem.. under tiden äter jag och sitter framför datorn.. Sedan när förkväll börjar brukar jag sitta och plugga.. Förkväll är inget som intreserar mig så jätte mycket.. Så jag sitter och pluggar under Förkväll och Nyheterna.. Sedan kan jag ta en liten paus medans det är Halv åtta hos mig.. Sedan fortsätter jag att plugga, och runt 9-halv tio brukar jag bli trött så antingen sätter jag mig framför datorn eller så går jag och lägger mig..
Och just nu har jag gjort klart engelskan.. Nu är det bara spanskan kvar..
Jag längtar till imorron efter skolan.. Då är spanska provet ur vägen och på kvällen kan jag bara slappa.. Torsdagar är som min lediga dag.. Då struntar jag i läxorna och kanske städar lite i lägenheten.. 
Om det inte skulle hända att jag har ett prov eller läxförhör på fredagen, med det är då de.. :P

Nu är det Bonde söker fru och det är nog det sämsta program som finns.. Då passar det ju bra att fortsätta plugga.. Även om mitt huvud bara snurrar känns det som så måste jag plugga.. Jag vill inte och tänker inte få mitt första IG nu.. så det är bara att kämpa på.. Men jag tror att det mesta sitter nu faktiskt.. men det brukar alltid kännas bra dagen innan, åsså när man sitter och har provet framför sig så känner man sig som ett frågetecken.. xD
Men nu ska jag fortsätta med spanskan.. :)

Hej svejs..

//Martina.. :D



Som vanligt blir det en bild på Dollar.. :)

Inget House :o

Kategori:

Ligger på golvet och läser Samhälle och har tvn på.. Så hör jag att Äntligen hemma och House har en liten paus den här veckan.. Min koncentration hamnade på tvn och då kom jag ju på..
Det är ju fotboll ikväll.. Sverige - Holland..
varför kunde det inte ha varit igår eller imorron för, då det inte går nåt intresant på tvn ändå.. haha.. :P
aja, då kommer jag kunna koncentrera mig på samhällskunskapen eftersom jag inte är nå intreserad alls av fotboll.. Spelade när jag var liten, men sedan tog intresset slut, vet inte ens om det varit något riktigt intresse, de sista åren innan jag slutade tyckte jag att fotboll inte var så jätte kul längre, och till slut så  slutade jag, och jag hade hunnit rida ganska länge då också, och det tog väl över lite grann.. :)

men nu kan jag inte sitta här.. Har prov imorron.. måste koncentrera mig på det.. :D

Hej svejs..

//Martina.. :D


12/10-2010

Kategori:

hej hej.. :)

Sitter med den himlade samhällskunskapen.. Prov imorron.. usch.. har även prov i spanska på torsdag, har inte läst ett skit.. (hehe.. oops) xD
Känns som att vi inte gör något annat än läxor.. Okej, visst, jag har valt naturvetenskap, men måste man ha så mycket läxor för det?? Så nästa vecka har vi engelska prov också..
Igår fick vi veta hur det hade gått på fysik provet också.. Det gick faktiskt bättre än vad jag trott, det blev VG.. Jag trodde det skulle bli IG eller nåt sånt. haha.. :P Så jag är riktigt nöjd..
Ikväll äre House och Desperate Housewivies.. Men har inte femman så får titta på House och imorron äre Grey's Anatomy och som sagt så har jag inte femman.. Och jag är så att jag MÅSTE titta på det.. Och jag kan inte titta på datorn.. Det hackar hela tiden bara.. och jag får helt enkelt ett nervsammanbrott på det.. Men då kom jag på att jag kan spela in det på pappas digitalbox.. haha.. :P xD Ibland använder jag det som finns där uppe.. och ibland kan det verka som att det inte är mycket.. haha.. :P

Nej, nu ska jag fortsätta med den "underbara" och "roliga" samhällskunskapen..

Hej Svejs..

//Martina.. :)



9/10-2010

Kategori:

Hej hej..

Sitter i min ensamhet igen.. :P haha..
Kom till pappa igår.. Kom hem före han, men när han kom hem så for vi och handla och inne på affären säger han att det kommer mycket folk till oss i helgen. Jag fattade ingenting, så jag var ju tvungen att fråga:
"Vadå för människor?"
"Ja, hela jaktlaget känns det som."
"Menar du Sven-Erik och dom eller?"
"Ja, Sven-Erik, Jonas, Joar, Roger......."
Så räknade han upp en massa personer.
Och jag kan ju säga att det blev verkligen fullt hus.. Men som tur är sover inte alla här.. Utan några sover borta i pappas jaktstuga, som jag kallar den.. haha.. :P
Så igår kväll tittade jag och Joar på Idol.. och jag kan ju säga att Elin är oslagbar.. :D Hon var skit bra.. Flera andra var också bra.. men jag hejar på Elin.. haha.. :P Och hon gick ju vidare så inga sura miner alls.. :P

Vad dagen har att erbjuda vet jag inte än.. Jag håller på att tvätta lite kläder just nu.. Men hann tvätta nästan allt igår så det blev bara en maskin idag.. Vilket är skönt.. Då kan det få hänga och torka i helgen.. :P
Men annars äre nog lite läxor som står på schemat. har två prov till veckan.. Spanska och Samhälle, så det är nog bara att plugga på.. haha.. :P Hade fysik prov igår också, och det kändes ju gå sådär.. Så länge jag är godkänd så är jag nöjd.. :)



Bild som jag knäppte förra året, och redigerade den lite på datorn.. haha.. :P xD
Det är ju höst så.. xD

Nej, nu ska jag göra lite nytta.. :D

Hej svejs..

//Martina.. ;)

5/10-2010

Kategori:

Hej hej..
Idag äre tisdag.. :P och jag är en aning less på mig själv.. höll på att skriva ett inlägg när jag på något sätt lyckades trycka bort det.. men det är bara att börja om.. :P

I fredags for vi ju till Bollnäs.. Stannade till i Birsta och köpte en ny skolväska till mig, åsså fikade vi lite..
Kom till Bollnäs runt 17-18.. åt lite sedan for vi och bowla..
Jag hamnade sist.. Robin vann, Mikaela kom tvåa och Johan kom trea.. (Mikaela och Johan är vänner till Rebecca och Robin)
Jag hamnade i den där rännan fler gånger än vad jag träffa käglorna.. haha.. :P
Efter bowlingen for vi hem och titta lite på tv, sedan la vi oss och sov.. :P
På lördagen vaknade jag av en liten Sam.. så jag kände att jga inte skulle kunna somna så klev upp och var med han och mamma.. :P
När Rebecca och Robin vaknat så for vi på Karlssons och Dollar Store en sväng.. Så fikade vi på Krokanen.. Jag, mamma och Anders for och handla lite..
När vi kom tillbaka till Rebecca och Robin så läste jag en stund, Robin for på någon personalfest och sedan gick jag ut med hundarna.. När jag kom tillbaka så var maten nästan klar.. Inbakad fläskfilé (mums) och championstuvning (blää)
Sam fick en mumsmums till efterrätt vilket resulterade att han var som en duracell kanin på kvällen.. haha.. Han sprang fram och tillbaka, hit och dit, fram och tillbaka genom lägenheten.. haha..
När Sam till slut lyckats somna så plockade vi fram sällskapsspel och satt resten av kvällen, det bjöds på mycket skratt och Rebecca skratta så mycket så tårarna rann.. haha.. Klockan var nästan tolv när vi la oss och sov.. :P
På söndag så for jag, mamma pch Anders hem.. Vi stannade i Birsta.. Var in på Ikea, och åt lite, sedan köpte vi lite små saker.. For sedan upp till Bauhaus.. men jag gick in på MediaMarkt.. Köpte två filmer där.. :P For på Ica Maxi och Jula innan vi for hem igen.. :P
När jag kom till Sollefteå så började jag med att diska och stöka lite.. Sedan la jag mig och spela lite playstation och tittade sedan på en av filmerna..

Bilderna lånade från Rebecca..


Bowling



"Snyggaste" Sam äter en mumsmums.. haha.. :P


Rebecca och Sam myser på madrassen.. haha.. :P



Percy Jackson - Kampen om åskviggen
Sjuukt bra film.. Jag rekomenderar den verkligen.. :D
Köpte den och

The Blind Side

Också en riktigt bra film.. Rekomenderar även att se den.. :)


Nej, nu har jag lite läxor att göra.. har prov i fysik på fredag också..

Hej Svejs.. :)

//Martina