Martina Sjödin

om livet och allt annat

30/11-2010

Kategori:

Hej hej hallå.. :D
Tisdag idag, och den sista november vilket betyder att det är första december imorron och som sagt start på julkalendern och jag fick mitt studiebidrag idag så jag var och handla lite grann när jag kom från skolan.. Var och köpte en julklapp till mamma också.. :P Hoppas hon gillar den.. haha.. :P
Hade samhällsprov idag och jag får hoppas på ett G i alla fall.. :P Imorron äre engelska prov som gäller och ikväll blire plugg till det.. haha.. :P
Ja, sedan har jag inte så mycket mer att berätta än att det har varit en ännu rolig dag på skolan med mycket skratt och bus.. ;)

Hej Svejs..

//Martina..


Får bli en julig bild idag.. :D haha..

29/11-2010

Kategori:

oj oj.. Det är bara imorgon och sedan är det december.. Och start på Julkalendern Hotell Gyllene Knorren.. haha.. kalla mig barnslig men när man inte sett julkalendern på ett par år så börjar man faktiskt sakna den.. Hoppas den är någorlunda bra i år i alla fall.. :P Efter En Decemberdröm har julkalenderna bara blivit sämre och sämre.. Tacka vet jag Trolltider.. haha.. :P Det är en riktig julkalender.. Varför kan dom inte göra sånna mysiga julkalendrar längre??



   

Men, men.. Nu är det tisdag först.. :P Har två prov den här veckan.. Samhälle och engelska.. Samhälle imorgon och engelska på onsdag..
Så ska sätta mig och läsa lite mer på samhälle nu.. :P

Hej svejs..

//Trolltider tokiga Martina.. ;) haha


Hugo och Wille julen 2009 tror jag.. haha.. är inte säker.. :P

28/11-2010

Kategori:

Trevlig första advent.. :)
Min börja med ett dunder och brak nere i köket i huset.. haha.. :P näe, men Anders och mamma ska spika tak idag och de började medan jag fortfarande låg och sov.. Hörde när de kom in och redan då tänkte jag:
"nej, snart börjar det"
Det gick några minuter så hör jag hur det spikas och grejas där nere.. Försökte ligga kvar och inte tänka på oljudet, men det gick ju inte så bra, så jag klev upp och klädde på mig och gick ner.. Mamma och Anders var i full färd med att spika tak..
Efter att ha stått och pratat med mamma lite så gick jag in och hamna här.. :P

Igår var vi ju som sagt hos Börje och Anneli Markemo och åt lite mat där..
Och Börje tjatar ju hela tiden om att han ska ha en facebook, men inte vet hur man skaffar en.. Så han fråga mig om jag kunde hjälpa han, så jag sa ja, det kan jag väl, för det är ju så lätt att skaffa en facebook.. Jag höll på heeela kvällen med den där jävla facebooken..
Man ska ju bara skriva in sin meiladress och lite sånt när man skaffar facebook.. Så när vi först hade gjort den första så kom vi inte in på Börjes meil.. Han är som han är Börje också så vi höll på kanske en timme innan jag bestämde mig för att jag skulle göra en hotmail åt han eftersom det är det jag har och liksom vet hur man gör med dom.. Så jag gjorde hotmailen och fixa en ny facebook.. Men så kom aldrig det där bekräftningsmeilet.. Så finns det en knapp där man kan trycka om man inte fått det, så jag tryckte där.. Inte kom det nåt heller.. Till slut blev klockan åtta och det var Så Mycket Bättre, och jag var nog irriterad då och inte bättre blev det av att Anders och Börje stod och skrek "PLURA, PLURA, PLURA ÄR BÄST, HAN ÄR ETT MUSIKALISKT GENI, HAN ÄR DEN SOM MÅR BÄST AV ALLA DÄR I SÅ MYCKET BÄTTRE...." osv.. Jag trodde jag skulle få ett nervsammanbrott.. Jag tror mamma såg att det nästan rök ur öronen på mig, hon blev också väldigt irriterad på dom.. Och mitt i allt så börjar Börje, "men Martina, hur går det med min facebook" Jag trodde att jag skulle flyga i taket.. Jag lyckades hålla mig tillräcligt lugn för att säga att han inte skulle ta upp det, för jag var nog irriterad som det var.. haha.. :P
I någon reklam paus gick jag tillbaka till datorn för att kolla hur det gick.. Jag hade loggat ut ur meilen så när jag skulle logga in igen gick det inte.. Jag försökte flera gånger, jag tryckte på glömt lösenord och då ska man skriva in meiladressen och när jag gjorde det så stod det nåt om att adressen inte var gilitig eller nåt sånt.. Då gav jag upp, då orkade jag inte hålla på med det där nå mer.. Så jag tryckte ner internet och stängde av datorn..

Åsså när vi skulle gå hem så började Börje igen och sa att jag förstört hans chanser att komma mer i facebook eller nåt liknande.. Jag trodde jag skulle få nå utbrott.. Här hade jag suttit i flera timmar med hans jävla facebook och jag kan alvarligt säga att det gick inte.. Jag kan inte fatta vad det var.. Så nu får Anders (hans son) hjälpa honom nästa gång han är hemma.. För jag tänker då inte hålla på med det där nå mer.. Usch, va irriterad jag var.. Och jag försökte dölja det så mycket som möjligt men Anders och Börje var ju en aning fulla så när dom stod och skrek inne i tv-rummet när man försökte höra vad dom sa på tv:n så skrek jag tillbaka:
"VARFÖR MÅSTE NI SKRIKA SÅ HÄR JÄVLA HÖGT NÄR VI SITTER PRECIS FRAMFÖR ER, VI ÄR INTE DÖV OM NI TRODDE DET" som tur var förstod mamma och Anneli precis hur jag kände så de var på min sida och körde ut gubbarna ur tv-rummet.. haha..
Så det var en ganska rolig kväll trots Facebook irritationen.. haha.. :P

Nu ska jag ta och äta lite.. :)

Hej svejs..

//Martina..


27/11-2010

Kategori:

Hej hej.. :P
Klockan är snart tolv och jag sitter i mammas Nalle Puh t-shirt fortfarande.. haha.. :P hade glömt min pyjamas i Sollefteå.. Hade glömt mobilladdaren där också men som tur var hade Anders en Sony Ericsson laddare.. :P
Idag står en massa plugg på schemat.. Måste plugga Samhälle och engelska.. :P
Sedan ikväll far vi till Markemo's och äter lite gott.. haha.. :P
Min förkylning håller sig kvar än, men tror att det kanske börjar ge sig lite.. :P Det gick i alla fall att sova inatt tack vare att mamma hade nässpray.. haha.. :P
Nej, nu ska jag gå och byta om, och sedan blire att glida in i studiernas värld.. :P

Hej svejs.. :D

//Martina..


xD Satt och lekte lite igår på PicJoke.. :P haha.. :P

Minnen..

Kategori:

sitter och tittar på lite bilder från min gamla mobil och jag ser va mycket minnen som finns.. :D
Här kommer en rejäl bildbomb med typ bara mobilbilder från min gamla mobil.. haha.. :P


Ola på Birsta.. Såg han samma dag som jag var på "The Buddy Holly Musical" eller vad det nu hette med Brolle.. :D Två artister på samma dag, lite glad jag var efter den dagen.. haha.. :P


Haha.. Hugo i pappas peruk och glasögon.. :D


Farfar.. :) Hittade det här i våras eller nåt och hängde upp det på spegeln.. Pappa sa att jag skulle vara rädd om kortet.. Så nu finns farfar bredvid mig varje gång jag går till sängs i Sel.. :)


Vinter för några år sedan.. :) Var ut och knäppte många kort då.. :P


Samma vinter.. :) och som sagt de här är tagna med en mobil kamera, och jag tyckte dom blev ganska bra.. :)


Förra sommaren.. :D 


Robin och Rebecca, i början av sommaren då jag och mamma var ner till Bollnäs och hjälpte till och flytta.. Vi var på ett restaurang och åt.. En trubadur var där och spela och vi körde någon tävling.. Taco buffé var det.. :D Mycket trevlig kväll.. :)


Liseberg.. Klassresan med förra klassen.. :) Gick förbi flera sånna här stjärnor och tänkte flera gånger att jag skulle knäppa kort på en.. Så kom Ted Gärdestad upp och fram med mobilen.. Bästa klassresan någonsin, hade skit kul.. Kommer absolut besöka till Göteborg igen någon gång i framtiden.. :D


Tagen en underbar kväll i stugan.. Där det finns minnen från att jag var liten till där jag är nu.. :D


Ett av dom största minnena som jag aldrig kommer att glömma var den gången Rebecca och Robin sa att dom skulle ha barn.. Jag kommer aldrig glömma den kvällen, jag kommer aldrig glömma dagen då Sam kom och jag kommer aldrig glömma vilken underbar pojke Sam är.. :) <3


En av dom sämre bilderna.. :P
Åren i stallet är oförglömliga.. Jag har lärt mig så otroligt mycket dessa år och jag kan inte säga hur tacksam jag är för att pappa lät några ha hästar hos oss på sommarbete så att jag mitt intresse för ridning kom upp.. :) Jag har alltid gillat hästar men hade aldrig tänkt på att börja rida förens den sommaren då hästarna kom.. :)


Diggiloo.. Jag och pappa satt och kolla vilka som var med på Diggiloo och där var bla. Brolle, Ola, Mojje och en massa andra med.. och jag sa att jag ville fara på det.. Pappa beställde biljetter och flera gånger glömde han att hämta ut dom.. Men till slut.. Vi beställde tre biljetter och tänkte att kanske Rebecca ville följa med.. Men då vare födelsedagsfirande på gång så de kände att de inte ville.. Så jag fråga Stina.. Så jag, pappa och Stina for till Thailändska Paviljongen i Bipsgården och såg på Diggiloo och jag minns att jag sa till pappa att vi måste fara nästa år också.. Men det blev aldrig något i år.. Men om det är nå bra artister nästa år ska jag se till att vi far.. :P haha.. :P

Jag tror detta får sluta detta inlägg.. Kommer kanske fler minnen inlägg framöver.. :P
Nu ska jag gå till mamma och göra henne sällskap.. :)

Hej svejs.. :)

//Martina..

26/11-2010

Kategori:

Hej hej..
Sitter i Meåfors just nu.. Har precis ätit Flygande Jakob med mamma och Anders.. Så har vi även kollat på en liten, liten, liten insekt eller vad det nu är.. haha.. :P Anders hade hittat den för några dagar sedan och de var så brydd över vad det var för nåt.. Men jag tror vi kom fram till att det ser ut som en liten myra, och att den har sex ben.. haha.. :P Jag sa att jag fick ta den till Webjörn.. haha.. :P Han brukar ju veta sånt.. ;)
Annars har vi inte gjort så mycket.. Mamma slutade fyra idag och jag kom med bussen efter två någongång, så satt i ett rum på hennes jobb och plugga.. haha.. :P Sedan for vi och handla och sedan for vi till Meåfors..
Ikväll blir På spåret för Idol är inget att titta på längre när både Elin och Andreas har åkt ut.. >:( 
Imorgon ska vi till Börje och Anneli Markemo och äta lite.. :P
På söndag vet jag inte vad som händer.. Funderar på att åka till Sollefteå på måndag istället för på söndag.. Vi börjar ju ändå halv ett så.. ;)

Har nog inte mycket mer att berätta..

Hej svejs.. :D

//Martina.. :P


Blir en bild på snällaste och gulligaste Tarzan.. :D <3

Vad ska man göra?

Kategori:

Då är man klart med disken då.. :P haha.. Vet inte vad jag ska hitta på nu.. Antingen krypa ner i pyjamasen och läsa lite, eller krypa ner i pyjamasen och köra lite burnout fram till Hellenius Hörna.. :P Blir inte så länge men.. haha.. :P


Spela..

eller


läsa?? haha.. :P

Hej svejs.. :P

//Martina

25/11-2010

Kategori:

Heej..
Det är torsdag, vilket betyder en ledig kväll från alla läxor.. haha.. ska verkligen tok plugga i helgen eftersom det inte finns så mycket annat att göra i Meåfors förutom att sitta framför datorn.. haha.. :P
Min förkylning håller fortfarande i sig.. Men det känns som att halsen inte gör ont nå mer.. Vilket är skönt.. Jag kan stå ut med en förkylning så länge jag inte har ont i halsen.. Det gör allt bara 100 gånger värre.. :P
Imorron äre två jobbiga lektioner sedan blire bussresa.. :D Måste kolla så att jag har pengar på busskortet.. :P
Har fortfarande inte kommit på vad jag ska äta till middag.. Måste kolla i skafferiet.. haha.. :P
Nej, nu ska jag göra något.. :D

Hej svejs..

//Martina.. :D


Blir en bild på Dollar igen.. haha.. :)

24/11-2010

Kategori:

Yeey.. En månad kvar till julafton.. haha.. :P Längtar.. ;)

Idag mår jag i alla fall inte bra känns det som.. Min hals gör ont, jag är trött och förkyld.. Kan det bli en bättre dag?? Sitter och tittar på Glee Club, och funderar på vad jag ska äta.. :P
Sedan ikväll blir det engelska plugg.. :P

Idag när jag och Nilaarni skulle gå hem så var det såklart att någon av oss skulle ramla.. haha.. vilket har hänt ett par gånger.. Haha.. och den här gången blev det min tur.. haha.. ;) Och som vi skratta.. haha.. jag kan säga att mina ben flög åt ett håll och jag åt ett annat.. man jag klara mig bra.. haha.. :P inga större skador än ont i magen efter att vi skratta så mycket.. haha.. :P
Imorron är det torsdag och sedan fredag.. Den här veckan känns ha gått lite halv sakta.. Vet inte vad det kan vara.. :P

Nej.. nu kan jag inte sitta här.. Måste försöka få i mig någon mat eller nåt i alla fall.. :P

Hej svejs.. ;)

//Martina


Saknar min Dollar pojke.. :D

23/11-2010

Kategori:

Hej hej..

Tisdag idag och de betyder att det är House ikväll.. ;) haha.. :P
Men innan dess.. En massa plugg.. Har spanska och naturkunskap att plugga.. :P Prov i naturkunskap imorron och läxor i spanska.. Ibland frågar jag mig själv varför jag valde naturvetenskap.. Men jag har satt ett högt mål i mitt liv och jag gör vad som helst för att kunna nå det.. :) Och när jag väl gjort det så kommer jag kunna tacka mig själv för att jag jobbade så hårt som jag just gjorde.. :)
Hade utvecklingssamtal idag.. Och då sa mamma till Bosse att min storasyster har alltid varit lite halv less på mig eftersom jag alltid har näsan i skolböckerna.. haha.. :P Men jag har alltid varit plugghästen av oss två.. Visst Rebecca har också klarat sig bra i skolan, men jag har varit värre eller vad man ska säga.. ;)
Så plugg, plugg, plug.. Men då är jag inte göralös på kvällarna.. Men lite fritid vill man väl ha, men det kan man få på helgerna.. ;) haha.. och på torsdagar som är min "lediga dag" haha.. :P

Nej, nu ska jag sätta igång.. :)

Hej Svejs..

//Martina.. :P


Kommer att komma en massa bilder på mig och Stina.. haha.. :P Bara för att vi är så "snygga" ;)

22/11-2010

Kategori:

Det är måndag och jag måste sätta igång med disken och plugget.. haha.. :P
Idag hade vi som sagt svenska skrivning och den kändes gå bra.. Eller min berättelse blev väl sådär.. Jag kunde ha gjort en bättre, men vi hade så lite tid så man blev lite stressad.. Men jag blev ändå klar i god tid.. haha.. :P Satt hela tiden och titta på klockan och tänkte att jag ska skriva det och det på den tiden då har jag kanske så och så mycket tid att läsa genom och rätta och så.. haha.. :P  Så vi får se hur det går.. :P
Imorron har jag utvecklingssamtal.. Vilket inte är det allra roligaste men då har man det gjort i alla fall.. :P
Sedan är det väl som en vanlig vecka.. Har prov i naturkunskap på onsdag och prov i engelska och samhälle nästa vecka..
Det är en månad kvar till jullov också.. :D wiie.. haha.. :P
och nästa vecka börjar julkalendern, som för en gång skull verkar vara bra.. Jag har inte tittat på några år för att dom har verkat så dålig och tråkit.. :P Men den här verkar vara bra.. Men vi får väl se.. ;)


hittade ingen bra bild på Årets Julkalender Hotell Gyllene Knorren.. haha.. :P


Underbara Dollar blir 7 månader idag också.. :D


Bara för att vi är så snygga.. haha.. ;)

Nej, nu måste jag sätta igång med disken och läxorna.. :P haha.. :P

Hej svejs..

//Martina..

Tomt..

Kategori:

Jaha..
Nu är klockan lite över nio.. och jag vet inte vad jag ska göra.. Funderar på att lägga mig och läsa.. :P
Stina har nu farit hem, hon for hem kanske runt fem eller nåt sånt.. :P
Känns jätte tomt utan henne men också väldigt stort.. haha.. :P
Vi flumma runt lite innan hon for hem.. Hon tog dessutom min mobil och skicka en massa saker till Joar.. haha..
Men som tur var fattade Joar att det inte var jag.. haha.. :P

Vad mer??
Har skrivning imorron i svenska.. :P Från halv ett till tjugo över tre.. Vi ska skriva typ en berättelse eller vad man ska säga.. typ en följetong.. och jag kan säga att min hand kommer vara en aning död efteråt.. Men vi slipper ha några lektioner under den dagen.. :P haha.. :P
Men, men.. nu ska jag ta och göra nåt.. :P

Här kommer lite bilder på mig och Stina.. haha..






^.^







Haha.. en sista bild.. sedan lägger jag mig och läser eller nåt.. ;)


<3


Hej Svejs
och
God Natt.. ;)

//Martina.. :D

21/11-2010

Kategori:

Herregud.. Jag blir tokig på Stina..
Hon nästan dödar hästen på spelet.. Hon rider in i träd och faller ner för klippor och ja.. Rider vilse gör hon också.. Nyss var jag tvungen att hjälpa henne från nåt berg hon hamnat på.. Som hon inte skulle vara på heller.. haha.. :P Det är tur att det är ett spel och inte på riktigt. haha.. :P
Idag far stina hem och det ska bli jätte tråkit.. Vi har haft så kul.. haha.. :P Men vet inte när hon ska fara.. :P Och när hon har farit så vet jag inte vad jag ska göra.. Tro jag ska läsa lite kanske eller göra lite engelska eller läsa på naturkunskapen.. :P
Haha.. Nu sitter hon och låter som med när jag kör Burnout..
"Frammåt hästen" = "Kör jävla bil jävlel" när jag spelar.. haha..
och "men jävla hästjävel, hoppa" = "men jävla bil, ni är i vägen" hahaha.. :P
Man kan ju inte säga att vi är inne i vårat spel.. ;)

Nej, nu ska vi koka nudlar och sedan vet jag inte vad vi gör.. ;)

Hej Svejs..

//Martina.. :P



haha.. bjuder på denna bild idag.. :P

20/11-2010

Kategori:

Hej hej..
Lördag idag.. Stina sitter och spelar playstation.. haha.. :P Men måste hjälpa henne ibland.. ;)
Hon rider in i träd typ hela tiden.. haha.. :P
Idag var vi på stan en sväng.. Tror vi gick på stan i kanske två timmar eller nåt.. :P haha.. :P Det blev ett julklappsinköp idag också.. Till mammis.. :D haha.. :P
Om någon timme ska vi gå och äta på stan.. :P sedan ikväll vet jag inte vad vi ska göra.. Kolla på tv eller nåt.. :P
Ja.. Jag har nog inte mycket mer att berätta.. ;)

Hej Svejs..

//Martina.. :P


Stina sedan Diggiloo.. :D

19/11-2010

Kategori:

Det är freedag.. :D
Och om några timmar kommer stina tror jag.. haha.. :D
Ikväll blire FREDAGSMYS framför Idol som inte alls är lika bra nu när Elin har åkt ut.. :P
Jag har tagit och städat lägenheten, plockade undan alla kläder och alla saker som låg på golvet.. Dammsög och var även in i badrummet och städa där.. haha.. :P Ntss tog jag itu med disken.. Så nu ser det fantastiskt enligt mig här inne.. :D Ska sätta mig i min nu synliga fåtölj och läsa lite.. Sedan får jag se vad jag hittar på.. :) Jag får fortfarande inte in minnsedkortet i datorn.. Kan inte fatta vad det är.. Eller jag får in det, men inte helt.. :S Jätte jobbigt, jätte tråkit.. haha.. ;)
Idag tog jag och köpte en julklapp till ingen mindre än Sam.. haha.. kunde inte motstå.. :P
Imorron får jag se om det blir några inköp.. Ska försöka inte att göra det.. Man vill ju spara på så mycket som möjligt.. :P
Nej, nu ska jag sätta mig och läsa.. :P

Hej svejs..

//Martina.. :P


Fick bli en bild från en dag i stallet med Stina.. Hon ville ju att jag skulle föja med och
knäppa kort på henne och Fred.. Fick några bra bilder den dagen faktiskt..
Bla. den här.. ;)

Fred och Stina.. :D

17/11-2010

Kategori:

hej hej.. :P
Känner mig lite bättre idag..
Har inge ont i huvudet.. Men ont i halsen och snuvig är jag fortfarande..
Natten har väl varit sådär.. Gick och la mig kvart i nio.. Tog ett tag innan jag somna.. Frös lite om händerna och fötterna och helt plötsligt började jag tok frysa, jag nästan låg och skaka.. Så jag la min filt över täcket.. Lyckades somna till slut.. Vakna runt tio i elva kanske av att jag fick sms från Stina.. Orkade inte svara så jag tänkte inte mer på det och la mig och sov.. Efter en stund börjar jag tok svettas.. Så av med filten.. Och varje gång jag vände på mig i sängen så kändes det som att hela huvudet och kroppen vägde flera ton.. Lyckades somna och vakna vid halv sex och verkligen kallsvettades.. Låg och slängde av och på täcket hela tiden fram till sju då mobilen ringde, tryckte på snooze och snooza i tio minuter sen låg jag en stund i sängen och kände efter hur jag mådde och om jag verkligen orkade gå på skolan.. Var nära på att ringa mamma och säga att hon skulle sjukanmäla mig.. Men jag tänkte ju att eftersom jag mådde lite bättre idag så masade jag mig upp och gjorde mig i ordning.. Var verkligen inte nå pigg på skolan.. Kände efter en stund då jag kommit på skolan att huvudet började göra ont och jag ville verkligen lägga mig och sova.. Men jag höll ut, och efter lunch så kände jag mig mycket bättre.. Är fortfarande lite trött men jag kände mig mycket piggare ändå.. :P 

Så nu ska jag sätta mig och göra engelska och spanska läxa, eftersom jag inte gjorde nåt igår.. :P 
Imorron måste jag försöka röja upp i lägenheten också.. det ser verkligen ut som ett bomdnedslag.. Idag när jag kom hem och såg lägenheten tänkte jag:
"Åh herregud.. Här måste städas.." haha.. :P



Men först läxor.. :P 





Hej svejs..

//Martina.. ;)
 

16/11-2010

Kategori:

och jag mår inge bra idag.. :S
Har ont i huvudet, ont i halsen, jag är trött och lite snuvig.. Mitt huvud bara dunkar.. Funderar på att hoppa House ikväll och lägga mig i sängen och sova.. Vill verkligen inte må så här på skolan.. :(
Usch..
Men, men.. får väl tänka på att Stina kommer redan på fredag.. Det kanske gör mig friskare.. :) Det ska bli kul.. Då slipper jag sitta ensam i min lilla lägenhet och titta på idol eller vad jag nu ska titta på.. :P
Blev ett kort inlägg idag, men jag har verkligen ingen ork till något just nu..

God Natt..

//Martina.. :)

15/11-2010

Kategori:

Jag blir galen.. :@
Hade tänkt lägga in bilder på Sam från helgen på datorn.. men jag får inte in minneskortet.. :'(
vet inte vad som hänt. Så nu kan jag inte lägga in nå bilder på han på datorn.. kan inte förstå vad som hänt.. >:(
aja..
Helgen har varit en väldigt rolig helg.. :D Det var så tråkit att säga hej då till syster och Sam och Robin igår.. :P
I fredags så gjorde vi inte så mycket, vi åt lite mat, när jag och pappa kommit fram, busa lite med Sam sedan kolla vi på Idol och Elin åkte ju ut.. :( det var inge kul..
I lördags var vi på stan en sväng.. Jag köpte en tröja på Lindex.. :P Sedan for vi på nåt ställe och åt, minns inte vad det hette.. haha.. Vid det stället låg Dollar Store och lite andra affärer.. Det fanns en affär som sålde typ skotrar, crossar och fyrhjulingar, så när Sam tyckte att han hade ätit klart och inte ville sitta med oss nå mer så tog Robin han och de gick runt lite och gick sedan in på den där affären då.. Jag, Rebecca och pappa äter färdigt sedan går vi efter dom.. Sam springer runt där och gör typ brum ljud.. haha.. Jag sa till Rebecca att det ska börjas i tid.. ;) Sedan gick vi in på Dollar Store och där blev Sam en liten jultomte.. haha.. Robin hade tagit på han en tomteluva med skägg på.. Guud så rolig han såg ut i den.. :D Sedan gjorde vi nog inte så mycket mer.. Vi for hem.. Rebecca och Robin for iväg en sväng och jag o pappa blev kvar med Sam.. Jag lekte tittut med Sam.. haha.. :P När Rebecca och Robin kommit hem igen åt vi lite mat och sedan slog vi oss ner i soffan och kika på Så Mycket Bättre.. Sedan sa vi god natt.. I alla fall pappa.. haha.. han tog och somna på soffan.. Jag låg uppe en stund och läste.. :P
Och igår for vi som sagt hem.. Men innan vi for hem så skjutsa Rebecca Robin på jobbet.. Pappa for och tanka, sedan for vi på E-center som ligger en bit från Bollnäs.. Det finns lite olika affärer där.. Vi gick in på ÖoB och där blev det lite små saker.. :P Och sedan sa vi hej då till Rebecca och Sam..
Jag, pappa och Dollar for iväg.. Stannade till i Birsta där vi gick på Biltema och Clahs Olssons, hur det nu stavas, pappa skulle ha någon lampa eller vad det nu var.. Sedan blåste vi hem.. Pappa skjutsa mig till Sollefteå, vi gick och åt.. Sedan tog jag mina saker och sa hej då till pappa och Dollar.. :P
Nu sitter och längtar till lördag då Stina kommer på besök och ska sova över.. :D Det ska bli kul.. :D
Men nu är det bara resten av veckan kvar.. :P Imorron har vi gympa direkt på morgon vilket inte är det allra roligaste.. Jag är alltid trött och man blir så hungrig på Samhälle efteråt.. Förut har vi haft teori på tisdagar.. Men nu var det visst killarnas tur.. Vi har inte gympa med killarna utan vi är uppdelade i tjejer och killar..
Men, men.,
Nu ska jag ta och borsta tänderna, titta genom spanskan och engelskan en sista gång sedan lägga mig och läsa lite.. :P

Hej Svejs..

//Martina..


Får bli en bild på Dollar och hans bror.. :D Dollar är den med Halsband.. inte världens bästa bild men.. haha.. :P

13/11-2010

Kategori:

Hej hej.. :)

Lördag idag.. :P
Idag vet jag inte vad vi gör.. Rebecca och Sam for iväg till en fotostudio för någon timme sen.. :P
Pappa sitter och tittar på tv och jag sitter på golvet framför datorn.. haha.. :P
Igår kom vi till Bollnäs runt halv sex kanske.. :P Vi åt lite mat, jag gick en sväng med Dollar och sedan blev det lite bus med Sam.. :D
Sedan satte vi oss framför Idol..
Och vem vare som åkte ut igår?? Jo, Elin.. Nu är Idol inget att titta på längre.. Va ska man titta på nu när Elin har åkt ut?? Hon var ju den bästa i hela Idol.. Jag trodde hon skulle klara sig längre. :(
Jävla skit program.. Usch.. Va är det med svenska folket egentligen?? Olle eller någon annan kunde ju ha åkt ut istället..


Elin.. :'(

Jaja.. Det är som det är ibland.. Men det är jätte tråkit att en sån bra tjej som Elin åker ut.. 

Vad ska man hitta på nu?? Tror jag ska lägga mig och läsa "The Short Second Life of Bree Tanner" en sväng.. :P 

hej svejs.. 

//Martina..  

Freedag.. :D 12/11-2010

Kategori:

God Morgon..
Slänger in ett litet inlägg innan jag fortsätter packa.. känns som att pappa ska ringa vilken minut och säga att han är i Sollefteå och jag är inte riktigt klar.. haha.. :P Så tar det en stund att ta på sig skorna också.. xD
Men, men..
Lyssnade nyss på "Sisters In Arms" av Calaisa och det fick mig att tänka på Rebecca och mig efter det jag skrev för några dagar sen om att hon är Världens Bästa Syster.. :D 
Texten stämmer liksom in på oss så bra.. :D

It's taken me some time to find my own way and peace of mind
But when the nights felt oh so long you made me carry on and on
You should know that every day I will help you find your way
This might be an old cliché

But I don't know what I would do if I can not be there for you
Nothing in this world could ever change

You have allways been my brightest star
My guiding light I know you are there when I need you the most
I know you as I know myself even if we fight and yell
I love you, you know that we are sisters in arms

We have walked a million miles, a hundred tears, a thousand smiles
There's been good times, there will be bad

But I don't know where I would be if you had not been there for me
Nothing in this world could ever change

You have allways been my brightest star
My guiding light I know you are there when I need you the most
I know you as I know myself even if we fight and yell
I love you, you know that we are sisters in arms

I don't know what I would do if I can not be there for you
Nothing in this world could ever change

You have allways been my brightest star
My guiding light I know you are there when I need you the most
I know you as I know myself even if we fight and yell
I love you, you know that we are

You have allways been my brightest star
My guiding light I know you are there when I need you the most
I know you as I know myself even if we fight and yell
I love you, you know that we are sisters in arms










Sisters In Arms.. Rebecca och Jag.. <3
Nej, nu måste jag fortsätta packa..
Sees i Bollnäs..
Hej Svejs..
//Martina.. ;)











































11/11-2010

Kategori:

Hej hej.. :)
Har inte så mycket att berätta.. :P
Har varit en lugn dag idag.. :D Förutom att jag har så fruktansvärt ont i huvudet.. usch.. :(
Ska ta mig en dusch och sedan lägga mig på sängen en stund.. Ikväll står inga läxor på schemat.. :P Men måste nog gå och plocka lite i lägenheten och även packa lite smått tills imorron.. :P
På svenskan idag fick vi veta vad vi fått för betyg på bokredovisningen och följetongen.. :P På bokredovisningen fick jag VG och på Följetongen fick jag MVG.. det trodde jag aldrig.. Även om jag skriver mycket berättelser men jag trodde aldrig jag skulle få MVG efter att jag fått VG på den innan renskrivningen.. Det blev jag lite förvånad över.. Men man ska aldrig vara missnöjd över ett MVG.. :D haha.. :P Inte över något betyg egentligen om det nu inte är ett IG.. haha.. :P
Men, men hade inte så mycket mer att skriva.. :P Blev ett kort inlägg idag.. ;)

Hej svejs.. :D

//Martina.. ;)


Tog bara någon bild idag.. :D

Musik <3

Kategori:

Tog mig en liten paus i pluggandet..
Engelskan är i alla fall klar, håller på att lära mig spanska orden.. Kan alla, men jag tror min hjäna börjar bli alldeles för full.. Jag har för litet minneskort där.. haha.. :P Kunde alla ord, men så börjar jag glömma ett eller två ord.. Så då tar man en paus och lyssnar på musik som jag redan gör sen jag kom hem från skolan men.. haha..
Lyssnar jämt på musik, annars skulle det vara för tyst och har även fixat spotify nu.. haha.. Så nu har jag en massa låtar att lyssna på.. Lyssnar just nu på en grupp som heter Calaisa.. Det är fyra tjejer som är jätte duktig på att sjunga och deras låtar är jätte bra.. :) Lite country stil över deras låtar.. :P Me like it.. ;) haha..
Men, men.. Bonde söker fru går på tv:n, inget att se så jag återgår väl till min musik och pluggandet.. Sedan lägger man sig väl och tittar på Berg flyttar in och Välkommen åter.. har knappt sett dom två programen..

Hej Svejs.. :D

//Martina.. ;)


Calaisa.. Skit duktiga tjejer.. :D



Hört Brolles nya singel "Lovers' Battlefield" än??
As bra låt.. ;)

10/11-2010

Kategori:

Hej hej..
Onsdag idag.. :D
Nu är det bara imorron kvar sen äre helg.. På fredag är vi som sagt ledig.. :D wiie.. Då far jag och pappa till Bollnäs.. haha.. :P det ska bli kul.. Men ikväll står det läxor på schemat.. Har engelska och spanska att göra.. :P
I Bollnäs vet jag inte vad vi ska göra.. På lördag pratade Rebecca om att vi skulle fara till en vän till henne som har hästar som nyss fått föl.. Det ska bli kul.. :D Saknar stallet något enormt.. Men det har aldrig blivit att jag farit dit något.. Men som sagt, jag känner att det inte går att rida i Ramsele när man bor i Sollefteå och så mycket tid jag lägger ner på läxorna så har jag inte tid att rida här heller plus att det skulle kännas lite tomt utan Carina och Stina och alla andra som red i samma ridgrupp som jag och alla andra som man kunde träffa på i stallet.. :)
Men, men.. Om jag får tid i framtiden så är ridning något jag verkligen vill hålla på med.. :D Det är så otroligt roligt att få känna att man lyckas kunna kontrollera ett så stort djur som hästen verkligen är.. Många säger att det bara är att sätta sig upp på en häst och rida runt i ridhuset, men jag säger alltid emot det.. För det är inte bara att sätta sig upp och rida runt.. Det är mycker mer än så.. Man sitter faktiskt på ett djur och ska försöka hålla koll på både hästen och sig själv det är inte det lättaste.. Man ska sitta rätt, hästen ska gå på rätt sätt, man måste även hålla koll på alla de andra som rider också om man nu rider en lektion, sedan beror det på vad man gör och vad för häst man har.. Och jag tror att alla som rider håller med mig om det..
Men, men, nu kom hästnörden fram igen.. haha.. :P

Ska sätta mig med engelskan nu.. ;)

Hej svejs..

//Martina.. :D


Haha.. hitta en liten mössa åt Dollar.. Men den passa inte så bra.. haha.. :P xD

Världens bästa storasyster.. <3

Kategori:

Kan man beskriva sin storasyster med några andra ord??
Det går nog inte.. :)
Rebecca har funnits och kommer finnas vid min sida vare sig jag vill eller inte.. :) <3

Igår kände jag mig lite nere och tvivlade på om jag skulle kunna klara av naturvetenskap.. Vad jag gjorde där egentligen?? Det här kommer aldrig att gå, sa en liten röst i mitt huvud..
Eller det var väl mest fysiken jag kände att jag aldrig komma klara.. Vi gick genom något som man verkligen inte fattar något av.. En massa formler som man blanda ihop och inte vet när man ska använda dom och allt sånt..
Så jag berätta för Rebecca om det och som svar fick jag en massa uppmuntran och stöd..
Jag kände efter det att jag kommer kunna klara detta om jag verkligen försöker och kämpar.. Jag blev gladare och på bättre humör och jag kände att om jag så misslyckas eller lyckas så kommer min syster alltid finnas och stötta mig och vara stolt över sin lillasyster.. :)

Så jag är glad över att ha Rebecca som storasyster även om det inte syns ibland.. :)


Älskar dig.. <3

//Martina.. ;)

8/11-2010

Kategori:

Hej hej..
Måndag och skolan var igång igen.. :)

Åkte hit idag med Sara och hennes mamma.. Skönt att slippa åka bussen..
Saras lillebror var med också.. Så när vi kom till Sollefteå gick vi på stan en sväng, jag köpte en ny tröja på Lindex för 64 kr.. halva priset.. ;) Trodde först att den kostade nåt med 170 kr och när hon spm stod i kassan säger:
"det blev 64 kr det då"
Jag blev jätte förvånad, men sa inte så mycket mer om det, så jag betalade och sedan gick vi runt och kika lite..
Sedan gick vi Lidl och jag handla lite.. Vi gick tillbaka till lägenheten och sedan gick jag och Sara på skolan.. Men så var hennes pappa i Sollefteå så han skjutsa upp oss på skolan..
På skolan kom Emily fram till oss med ett smile från ena örat till andra och jag sa:
"hej din lilla 16 åring.. :D" och gav henne en kram.. haha.. Hon fyllde år på söndagen alltså dagen innan skolan börja.. vi stod och prata lite sedan gick vi till matsalen och åt lunch..
Sedan gick vi och tog våra saker och gick till kassrummet.. Jag tror vi pratade om allt mellan himmel och jord..
Det var verkligen kul att träffa Emily och alla andra igen.. :)

Så jag tror den här veckan kommer gå fort.. :) På fredag far jag och pappa till Bollnäs och hälsar på.. :D Det ska bli kul o träffa storasyster och resten av familjen igen.. :)
Vad har vi gjort mer?
I helgen har vi inte gjort så mycket, pappa var ut och jaga en sväng på lördagen och jag var ensam med Dollar..
Min söta lilla Dollar.. Jag vet inte om han visste att jag skulle fara iväg idag men han imorse kom han upp till mitt rum och ställde sig i dörren och kika in.. Jag sa hej dollar och han hoppa upp i sängen och la sig där en stund sedan kröp han under täcket och la sig vid fötterna och sov en liten stund..
Efter en stund hör jag pappas röst nere:
"ska du följa med Dollar?"
Dollar trassla in sig i täcket men till slut kom han loss och gick ner till pappa och sedan for dom iväg..
Jag hade under morgonen hört hur pappa höll på att stöka nere i köket.. Och då hade han haft radion på och på radion spelade dom julmusik så jag låg och lyssna på Tänd ett ljus och nå fler och kände julkänslan fylla hela min kropp och hur min längtan till jul bara växte mer och mer.. Jag älskar verkligen julen..
Dagen innan julafton klär man granen och när den är klädd och paketen ligger under den så släcker man lamporna och låter granen vara tänd, det är så mysigt, och när jag går och lägger sig så brukar jag ha med mig två eller tre julklappar upp som jag öppnar på morgon.. Det är en sån mysig känsla..
På morgon när man kommer ner så gör pappa tomtegröt och man sätter sig och tittar på tv..
Ååh.. jag längtar bara mer till julen nu när jag tänker på det..

Under lovet så gjorde jag en önskelista till mamma.. Ska göra en till pappa också.. ^.^
Det blev inte så mycket saker på min önskelista i år tror jag.. :P
Jag såg tre jätte fins tröjor från Ellos men när mamma skulle beställa dom idag så var alla tre slutsålda.. :(
usch, det är inge bra.. jag gillade dom verkligen..
Men, men.. :P så kan det gå ibland.. :P

Men nu kan jag inte sitta här längre.. Har en väska med kläder att packa upp och engelska läxor att göra.. :P haha..

Hej Svejs..

//Martina.. ;)


Bara jag som längtar till Jul?? :D

5/11-2010

Kategori:

Hej hej..
Fredagkväll och jag sitter o kollar på Idol med pappa och en skål chips och dipp.. haha..
Dollar är ute och busar.. :P
Kom till pappa efter tolv någon gång idag.. Han kom hem någon timme efter bara.. Dollar blev som vanligt jätte glad när han hörde att det var jag som ropa på han.. haha.. :P
När jag såg pappa komma så gick jag ut på bron och ropa på Dollar.. Som skjuten ur en kanon for han över gårn och det är så halt ute och ibland såg han ut som Bambi.. haha.. :P oj oj.. jag trodde han skulle fara på näsan.. :P
Sedan har vi inte gjort så mycket.. Varit och handlat lite.. Så var vi in på nya affären som öppnade igår tror jag.. :)
Sedan när vi kom hem gjorde vi pizza.. Mums.. :D

Vad som händer i helgen vet jag inte.. Tror jag ska ta Dollar och gå en sväng.. Hur det ska gå vet jag inte.. haha..
Men, men nu ska jag fortsätta titta på Idol..
Jag vill att Elin ska sjunga snart.. haha.. :P

Hej Svejs..

//Martina.. ;)


En liten Dollar.. :D

4/11-2010

Kategori:

Hej hej..
Torsdag idag.. Snart är den här veckan över också.. :( mycket tråkigt.. Det betyder att man återvänder till Sollefteå och skolan..
Men nu känns det som att man kommer tillbaka med nya krafter.. Och jag saknar mina vänner och alla "äventyr" som vi har på rasterna.. haha.. :P xD Så det är ju lite positivt att komma tillbaka till skolan.. :)
På fredag nästa vecka är vi ledig och då hade pappa tänkt fara till Bollnäs också.. Så då hade jag tänkt följa med han.. Men har inte pratat om det med han än.. ^.^
Men gör det i helgen.. Far till pappa imorron när mamma ändå börjar ett.. Så då ska hon skjutsa ner mig till Sel.. :) Så blir jag där resten av lovet.. Inte många dagar.. Men det är alltid något..
Och om två veckor måste det bli, ska Stina komma och bo hos mig i lägenheten över helgen.. Hennes mamma och pappa skulle bort.. Jag sa att vi kunde ju vara hos pappa eller mamma, men nej, hon ville bo i Sollefteå med mig.. haha.. Jag som har jätte stort också.. ;)
Men det ska bli kul och jag längtar.. :D

Nej, nu har jag inge mer att skriva och mamma blir tokig på mig om jag inte sätter mig och äter med dom nu..
haha.. ;)

Hej Svejs..

//Martina.. ;)


Tarzan och Hugo.. :D haha <3

3/11-2010

Kategori:

Hej hej.. :)

Min kropp säger just nu god natt men min hjärna säger, bara en liten stund till, sen kan vi vila en stund.. haha.. :P
Klev upp tio över sju imorse eftersom jag skulle på tandläkarbesök.. ;) haha.. :P
Det gick som det gick.. Tog bort tandsten och knäppte kort på tänderna.. Ska tillbaka på jullovet igen för att kolla min tand som jag slog av för snart två år sedan.. Sjukt att det gått två år sedan jag var i skidbacken med Linnea och hennes syster.. Liften gick sönder eller vad man ska säga, bygeln gick sönder och poff sa det så var min tand avslagen.. haha.. xD 
Så då ska jag tillbaka på jullovet och kolla den.. :P
Efter tandläkarn for jag och mamma tillbaka till Meåfors, var här några timmar sedan halka vi oss iväg till Sollefteå.. Mamma skulle besikta bilen och då tar man ju chansen att gå på stan efter det när man ändå är där.. ;) haha.. :P 
Så då har vi varit där några timmar och sedan for vi hem igen.. Jag satte mig och börja läsa "Blodets röst" tror jag den hette.. Köpte den i Sollefteå och det är fortsättningen på "Skuggvarelser".. Den verkar vara bra.. :P
Som vanligt puttar jag "The Short Second Life of Bree Tanner" åt sidan.. haha.. x) Måste ändå börja om på den när jag inte riktigt har förstått vad som har hänt.. haha.. xD

Nej, nu ska jag ta en frukt och sedan gå och läsa lite..

Hej Svejs..

//Martina.. ;)


Jag vet.. Tarzan är finast i hela världen.. ;)

Tigerkaka

Kategori:

Hej hej.. :P
Tog och baka en tigerkaka.. :P haha.. :P
Hade så tråkit och kunde inte baka något annat.. Nu har jag nyss gjort upp lite eld.. haha.. :P Vi får se om den håller sig kvar.. :P


Resultatet.. haha.. :P

Jag tycker Tigerkakan ser tråkig ut annars så jag hade i lite röd karamelfärg.. haha.. :P


Mums.. haha.. :P

Hej Svejs..

//Martina.. ;)

1/11-2010

Kategori:

Hej hej.. :)
Första november idag.. :D
Mamma och Anders har farit på jobbet så jag sitter ensam i Meåfors nu.. :P Jag vet inte vad jag ska hitta på.. Ska lägga mig och läsa "The Short Second Life of Bree Tanner" som jag läser på engelskan.. :P
Har läst ut "Tystnades Hus" och "Skuggvarelser"
"Tystnades Hus" tyckte jag var lite konstig.. Men den var mycket bra och "Skuggvarelser" kunde jag inte sluta läsa.. Riktigt bra bok..
Så jag rekomenderar att läsa dom.. ;)
Men som sagt nu håller jag på med en bok på engelska och det går som det går.. Jag förstår i alla fall vad som händer.. ;)

Annars?
I helgen har det inte hänt så mycket.. I fredags satt vi och titta på Idol.. Elin är vidare.. Tummen upp för det..
I lördags kom Börje och Anneli Markemo hit och åt middag med oss.. Och det verkar som att till våran ska jag och Börje ha en tävling om vem som kan odla dom godaste... Någonting, minns inte vad dom hette.. haha.. :P Kan inte minnas att jag sa ja, men.. haha.. :P Vi får väl se vad som händer med det.. :P
Igår gjorde vi inte så mycket.. Mamma och Anders var ute hela dagen igår och la golvet i köket och sedan på kvällen hjälpte jag mamma att skruva ihop nå bänkar till köket.. :)

Idag när jag klev upp hörde jag att mamma och Anders var nere i köket, så jag gick ner och när jag kom ner slängde mamma till mig en lite påse med skruvar och sånt och sa:
"Här Martina, bara att börja" haha.. :P
Jag tänkte:
"Jaha, jag hade hoppats på att få i mig lite frukost men okej!"
Så då hjälpte jag mamma med att skruva ihop två bänkar och nå låder.. Så när klocken var runt tjugo över elva eller halv tolv gick vi in.. Jag gick in före mamma och åt lite.. Sedan kom Anders och mamma in så åt dom lite och sedan för dom på jobbet.. :P

Och nu sitter jag som sagt ensam i Meåfors..
Men ska ta och göra något vettigt nu.. :)

Hej Svejs.. :D

//Martina.. ;)