Martina Sjödin

om livet och allt annat

Ni hittar mig på devote

Kategori: Min Vardag

Ja, jag spenderar mer tid på Devote och bloggen där så ni hittar mig för det mesta där nu..
Jag är nog den av mig och Josefin som håller igång bloggen just nu. Ska ändra på det lite.. haha.. :P
Nej, men besök jmprojekt HÄR där kommer jag nog finnas för det mesta.. Ni kan ju alltid läsa mig galna resa från Sundsvall av alla platser där jag körde vilse till exempel och hamna i Timrå till slut.. :P

In i duschen nu och sedan plugga..

Hej svejs

//Martina


Fina Dollar.. :)

jmprojekt

Kategori: Min Vardag

Tänkte säga att min och Josefins blogg nu är öppen att läsas..
Vi skriver om vårat projektarbete och vägen genom.. Om vårat liv, våra flummiga stunder och allt som kommer emellan.. men vi startade ju bloggen mest för att uppmärksamma projektarbetet.. :)

För att komma till bloggen klicka HÄR 
den finns även nere i mina länkar..

Josefin har varit här idag och vi har grejat med bloggen.. Den är ju nog inte den allra finaste men den fungerar väl ändå.. :P Nu ska jag ta och få i mig lite middag.. är ensammen hemma nu.. Josefin har åkt och mamma & Anders är på jobbet..

Hej svejs

//Martina

Glad Påsk

Kategori: Min Vardag

Glad Påsk till er alla.. :)

Nu är det äntligen lov och det är så skönt.. :) For hem igår kväll efter skolan.. :P Skulle egentligen ha gått halvdag idag.. Men vi ordnade så att vi slapp alla lektioner idag.. Så skönt.. :)


Men bara för att det är lov så slappar jag inte för det.. Sitter just nu och tittar på olika sidor till mitt och Josefins projektarbete som vi ska göra i trean.. Men eftersom våran kemi lärare nu är sjukskriven till maj och skolan inte lyckades hitta någon vikarie så har vi ingen kemi och måste därför skjuta på kursen. Men då sa dom att vi skulle påbörja projektarbetet istället.. Jag och Josefin har haft vårat klart sen ettan.. :P Så vi blev väldigt glad över den här nyheten.. Vi har våran plan och nu ska vi bara utföra den.. Vi ska nämligen skriva om hur den globala uppvärmingen påverkar den arktiska miljön och öknen.. Alla vet ju att om ju varmare det blir desto större chans finns det att isarna smälter och allt det där.. Vi har hittat en resa till Svalbard som vi blev väldigt intresserade av men det är mer en upptäcktsresa.. Men vi letar fortfarande efter andra möjligheter.. :)
Det kommer nog bli en upplevelse för livet och man får nog bara en chans att göra något sånt här också.. :) Det är tur jag har Josefin som är på och vill utföra det här till varje pris.. ;)


Bild från Google
Svalbard nästa?? :)

Nej nu ska jag fortsätta kolla lite..

Glad Påsk igen..

Hej Svejs..

//Martina.. :)