Martina Sjödin

om livet och allt annat

Boktips

Kategori:

hej hej.. :)
tänkte att jag skulle lägga in några boktips.. :)

Den första är:

Vampyrens Märke
som är skriven av P.C Cast & Kristin Cast



Den handlar om en tjej som heter Zoey och hon blir märkt och måste flytta till Nattens Hus, vilket är en skola för vampyrer.. När hon kommer dit så upptäcker hon att hon inte är som andra vampyrelever, och kommer aldrig att bli..

Den är verkligen bra och den som gillar vampyrer, spänning och kärlek borde läsa den här.. Det händer alltid något från första sidan till den sista.. Den är en perfekt ungdomsbok..
Vampyrens märke är den första boken i serien House of Night.. Har man läst första måste man läsa dom andra.. ;)

Den andra boken är

Gåtornas Palats
som är skriven av Dan Brown



Den handlar om en topphemlig organisation, NSA (The National Security Agency).
Och när deras oslagbara dator TRANSLTR hittar en kod som den inte kan tyda kallar man in Susan Fletcher som är den bästa kryptonanalytiker. Till slut kommer de fram till att NSA sitter som gisslan och inte med vapen som hot utan med en kod. Två händelsekedjor sätts igång. Susan söker förrädaren inom NSA:s väggar och hennes fästman, David Becker reser till Sevilla i Spaninen, skickad av NSA för att söka reda på en ring som har kodens lösning ingraverad. Snart går det upp för Susan att hon står i en härva av hemligheter och lögner.

Jag har nyss börjat, men tipsar redan om den, för att den är helt enkelt en sådan bok som man måste tipsa om efter bara några kapitel.. Den är väldigt spännande och man kan inte sluta läsa den.. När ett kapitel slutar så måste man fortsätta att läsa för att se vad som händer..

Det var allt för ikväll.. :) Har ni några boktips så är det bara att kommentera.. ;)

Hej svejs.. :D

//Martina.. ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: